پاورپوینت نظام های اقتصادی

پاورپوینت نظام های اقتصادی

دسته بندی:

قیمت: 29000 تومان

تعداد نمایش: 32 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 17 مارس 2024

به روز رسانی در: 17 مارس 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت نظام های اقتصادی

پاورپوینت نظام های اقتصادی در 40 اسلاید در زمستان 1402 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد و همچنین سایر افرادی به علوم اقتصادی علاقمند هستند مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.

بخشی از متن:

نظام اقتصادی

نظام اقتصادی (به انگلیسی: Economic system) سیستم تولید، تخصیص منابع و توزیع کالاها و خدمات در یک جامعه یا یک منطقه جغرافیایی معین است. این سیستم شامل ترکیبی از سازمان‌ها، آژانس‌ها، نهادها، فرآیندهای تصمیم‌گیری و الگوهای مصرف مختلف است که ساختار اقتصادی یک جامعه معین را تشکیل می‌دهند. نظام اقتصادی نوعی نظام اجتماعی است. شیوه تولید یک مفهوم مرتبط با نظام اقتصادی است. همه نظام‌های اقتصادی باید با چهار مشکل اساسی اقتصادی مقابله کرده و آنها را حل کنند:

1- چه نوع و چه مقدار کالایی باید تولید شود.

2- نحوه تولید کالا

3- نحوه توزیع خروجی

4 – چه زمانی تولید شود.

مطالعه سیستم‌های اقتصادی شامل چگونگی پیوند این آژانس‌ها و نهادهای مختلف با یکدیگر، نحوه جریان اطلاعات بین آنها و روابط اجتماعی درون سیستم (از جمله حقوق مالکیت و ساختار مدیریت) است. تحلیل سیستم‌های اقتصادی به‌طور سنتی بر دوگانگی‌ها و مقایسه‌های بین اقتصادهای بازار و اقتصادهای برنامه‌ریزی شده و تمایزات بین سرمایه‌داری و سوسیالیسم متمرکز بود.

 متعاقباً، طبقه‌بندی سیستم‌های اقتصادی گسترش یافت و موضوعات و مدل‌های دیگری را نیز دربر گرفت که با دوگانگی سنتی مطابقت نداشتند. امروزه شکل غالب سازماندهی اقتصادی در سطح جهان بر اقتصاد مختلط بازارمحور استوار است. یک نظام اقتصادی را می‌توان جزئی از نظام اجتماعی و از نظر سلسله مراتبی برابر با نظام حقوقی، نظام سیاسی، فرهنگی و غیره دانست. اغلب یک همبستگی قوی بین ایدئولوژی‌های خاص، سیستم‌های سیاسی و سیستم‌های اقتصادی خاص وجود دارد (برای مثال، معانی اصطلاح «کمونیسم» را در نظر بگیرید). بسیاری از سیستم‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف با یکدیگر همپوشانی دارند (برای مثال، اصطلاح «اقتصاد مختلط» می‌تواند شامل عناصری از سیستم‌های مختلف باشد). همچنین دسته‌بندی‌های سلسله مراتبی متقابل متفاوتی وجود دارد.

نهاد های اساسی یک نظام اقتصادی

در روند جهانی‌سازی، سه نهاد عمده اقتصادی بیش از پیش در دنیای پس از جنگ غالب شده و به گونه‌ای ساخته شده‌اند که نقش « دولت»‌ها را ایفا می‌کنند، یعنی مختصات یک حکومت جهانی را دارند که در خدمت منافع شرکت‌های فراملیتی و نهادهای مالی بین‌المللی است. این نهادها سازمان تجارت جهانی (WTO)، صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک جهانی (WB) نام دارند. اکنون نهادهای بین‌المللی، برنامه‌های اقتصادی اکثریت کشورهای جهان را در کشورهای پیش تر کمونیست و جهان سوم تنظیم می‌کند

 و صندوق بین‌المللی پول به کشورهای بدهکار بر اساس شرایطی سخت پول می‌دهد تا هزینه بازسازی اقتصادی شان تأمین شود. برنامه‌های تعدیل ساختاری بانک جهانی با تکیه بر همین اصول راهنما مشوق تبعیت و کنارنهادن سیاست‌های داخلی است، به ویژه سیاست‌هایی که اقدامات حمایتی و یارانه‌ای را ترویج می‌کند. این دو نهاد در چارچوبی عمل می‌کنند که به توافق واشینگتن معروف است و بر آزادسازی بازارها، خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی و سیاست‌های دیگری که مشوق سرمایه‌گذاری خارجی است، مانند کاهش رسمی ارزش پول رایج و نظارت‌زدایی، تأکید دارد.

فهرست:

نظام اقتصادی

نهاد های اساسی یک نظام اقتصادی

ویژگی‌های نظام اقتصادی

روش‌های بررسی نظام اقتصادی

مالکیت و انواع نظام‌های اقتصادی

تفاوت مکتب و نظام اقتصادی

انواع نظام اقتصادی

تعریف فئودالیسم

ظهور فئودالیسم

سایر تعهدات سرف ها در مقابل اربابان فئودال

شهر و روستا در عصر فئودالیسم

مالکیت در عصر فئودالیسم

مبادله و بازار در عصر فئودالیسم

رشد اقتصادی در عصر فئودالیسم

افول فئودالیسم

فئودالیسم در ایران

گذار از فئودالیسم به سرمایه داری

عنوان: پاورپوینت نظام های اقتصادی

فرمت: pptx

تعداد صفحات:  40 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت نظام های اقتصادی

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید