پاورپوینت کاشت داشت برداشت کرفس

پاورپوینت کاشت داشت برداشت کرفس

دسته بندی:

قیمت: 29000 تومان

تعداد نمایش: 40 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 17 ژوئن 2024

به روز رسانی در: 17 ژوئن 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت کاشت داشت برداشت کرفس

پاورپوینت کاشت داشت برداشت کرفس در 35 اسلاید و در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان کشاورزی و همچنین علاقمندان به علوم کشاورزی مفید است. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت را همراه با فهرست مطالب آن قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را مشاهده می کنید و با خرید این پاورپوینت می توانید به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید. ضمنا این پاورپوینت قابل ویرایش می باشد.

بخشی از متن:

کاشت کرفس

کرفس یک دوساله مقاوم است که به صورت یکساله رشد می کند. این گیاه دارای ساقه های30-45 سانتی متری است.

در مناطقی که بهار و تابستان خنکی دارد، این گیاه را در اوایل بهار می کارند و در مناطق گرم تر، در اواخر تابستان می کارند که در اواخر پاییز یا اوایل زمستان برداشت می کنند.

این گیاه به فصل طولانی برای رشد نیاز دارد و ممکن است از کاشت تا برداشت، 140 روز سپری شود. این محصول در آب و هوای خنک به خوبی رشد می کند. برای کاشت کرفس بهتر است قبل از کاشت، بذرها را یک شب در آب گرم خیس کنید. این کار باعث تسریع جوانه زنی می شود. بذرها ریز هستند، بنابراین با دقت باید آنها را بکارید.

می توانید در گلدان های کوچک بکارید و سپس به زمین اصلی منتقل کنید یا اینکه مستقیما در مزرعه بکارید. توصیه ما به شما انتخاب روش کاشت مستقیم است، زیرا نسبت به جابجایی واکنش خوبی نمی دهد.

8 تا 10 هفته قبل از آخرین یخبندان در بهار، بذر را در داخل خانه می توانید بکارید.2 تا 3 هفته قبل از میانگین آخرین یخبندان، زمانی که نشاها 5 تا 6 برگ دارند، کرفس ها را در باغچه بکارید.

کرفس

بذر را در عمق نیم سانتی متری و کمتر از آن بکارید. زیرا بذرها ریز هستند و اگر عمیق کاشته شوند قادر به جوانه زدن و رشد نخواهند بود. فاصله بین گیاهان را 40-30 سانتی متر در نظر بگیرید و در بین ردیف ها، حداقل 60 سانتی متر فاصله بگذارید.

بذرها برای جوانه زدن نیاز به گرمای ملایم دارند. اگر هوا هنوز سرد است و دمای هوا به زیر 4 درجه سانتی گراد می رسد بهتر است کمی صبر کنید تا هوا گرمتر شود.

بذرها برای جوانه زدن به نور نیاز دارند، بنابراین آنها را با لایه نازکی از خاک گلدان یا ورمیکولیت بپوشانید. این کار به حفظ رطوبت در اطراف بذرها کمک می کند تا از خشک شدن آنها جلوگیری شود.

مکانی را انتخاب کنید که آفتاب مستقیم به آنجا بتابد. این گیاه در خاکی که با کمپوست تقویت شده باشد بهترین رشد را دارد. با استفاده از بیل، خاک را تا عمق 30-20 سانتی متری زیر و رو کنید و سپس کمپوست را به خاک اضافه کنید. خاک باید زهکشی خوبی داشته باشد و بتواند به خوبی رطوبت را حفظ کند.

شما عزیزان می توانید بذر سلریاک برلیانت (کرفس قمری)، بذر کرفس و بذر آرتیشو را از سایت فردین کشت تهیه کنید.

مناسب ترین دما برای رشد این گیاه، 21 تا 24 درجه سانتیگراد در روز و 15 تا 18 درجه سانتیگراد در شب است.

این گیاه عاشق یک خاک مغذی است که با مقدار زیادی کمپوست یا کود دامی به خوبی پوسیده، تقویت شده باشد. خاکی با pH بین 5.8 تا 6.8 را ترجیح می دهد.

زمانی که کرفس کاشته شدند، مهمترین وظیفه شما این است که همیشه کرفس را به خوبی آبیاری کنید، که خطر پیچ خوردن ساقه ها را کاهش دهید.

فهرست :

کاشت کرفس

برداشت و نگهداری کرفس

نیازهای کرفس

آماده‌سازی خاک

ازدیاد و تکثیر کرفس

کشت از طریق بذر و نشاء گیری در منزل و یا خرید نشاهای پرورش داده‌شده در گلخانه‌ها

کشت کرفس در خانه با استفاده از ساقه‌های کرفس خریداری‌شده از فروشگاه‌ها

مراقبت‌های پس از کاشت

برداشت و نگهداری

تازه نگهداشتن کرفس در خانه

انواع کرفس

پاسکال

رقم هیبرید تانگو

رقم یوتا R70-52

رقم آلفینا

رقم Conquistador

آفات کرفس

شته‌ها

تریپس‌ها

پروانه برگ‌خوار کرفس (Celery Leaftier)

بیماری‌های کرفس

بلایت باکتریایی و ساقه قهوه‌ای کرفس

پوسیدگی نرم (Soft rot)

ویروس موزاییک کرفس

سفیدک دروغی

پژمردگی فوزاریوم

خواص کرفس

عنوان: پاورپوینت کاشت داشت برداشت کرفس

فرمت: pptx

تعداد صفحات : 35 اسلاید

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید