پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن

پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن

دسته بندی:

قیمت: 34900 تومان

تعداد نمایش: 35 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 23 آوریل 2024

به روز رسانی در: 23 آوریل 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن

پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن در 60 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.

بخشی از متن:

نشانگان سازمان رو به افول

1-  رکود یا کاهش عملکرد سازمان به علت تغییر کیفی وکمی جایگاه وموقعیت سازمان در محیط بیرون. بدین معنا که به علل مختلف از جمله عدم پویایی وکارآیی سازمان،محیط بیرون ،منابع(نیروی انسانی،مواد،سرمایه) را به جهت یا جهت های دیگری تغییر می دهد.

2- کاهش عملکرد سازمان بعد از یک دوره موفقیت.

3- کاهش قطعی وقابل ملاحظه در منابع سازمان در یک دوره زمانی معین.

افول سازمانی را می باید از افول محیطی متمایز دانست. افول محیطی مربوط به تغییر وتحولات در اندازه یا شکل تقاضای مصرف کنندگان می شود، در حالی که افول سازمانی بر اساس تعاریف فوق بیشتر جهتی درون سازمانی دارد تا برون سازمانی.

نشانه ها وپیامدهای افول سازمانی خودفریبی مدیران سازمان، جهت گیری سلسله مراتبی بیش از حد لزوم، مطابقت وتبعیت اعضا، جمع گرائی ومصالحه در تصمیم گیری ها از جمله عواملی هستند که در تشدید وتداوم افول سازمانی نقش بارزی ایفا می کنند. خودفریبی به حالتی گفته می شود که مدیران سازمان به دیدگاه های کهنه و فرسوده وغیر قابل استفاده پایبند باقی بمانند یا اینکه معیارهای عینی خلاف این دیدگاه ها را ثابت کرده است.

تصورات وباورهای مدیران ممکن است برخلاف جهت تغییر وتحولات ضروری باشد و آنان اعضا سازمان را مجبور به تبعیت و مطابقت با این نقطه نظرات غیر واقعی کنند. همچنین سلسله مراتب خشک وملاحظات سیاسی درون سازمانی باعث می شود که واقعیت های موجود نادیده گرفته شده وبه وخامت اوضاع بیافزاید.

جمع گرائی ومصالحه در تصمیم گیری ها سبب می شود که حقایق موجود در نظر گرفته نشوند وتصمیم ها به صورتی تنگ نظرانه وانعطاف ناپذیر ادامه یابند وموجب وخیم تر شدن اوضاع واحوال سازمان گردند.این عوامل ممکن است وضعیتی را فراهم آورد که فشارها ونیازهای درون سازمانی برآورده نشده وبحران وهرج ومرجسازمان را اندک اندک محاصره کند. سازمان هایی که به مرحله افول پا نهاده اند با مشکلات ومسائل گوناگونی روبرو هستند .چگونه می توان تشخیص داد که سازمانی در این مرحله است؟نشانه های اولیه افول سازمانی از جمله شامل موارد زیرند:

1- تورم نیروی انسانی

2-  اغماض وچشم پوشی نسبت به مدیران بی لیاقت و بی صلاحیت

3- رویه های مشکل وپیچیده اداری

4-  قدرت واختیار بی حد و مرز کارکنان

5- جایگزین شدن محتوی با شکل وصورت در فرآیند برنامه ریزی

6- نداشتن اهداف روشن

7-  خجالت وترس از تضاد

8- از دست دادن یا اختلال در ارتباطات مؤثر

9- ساختار سازمانی کهنه وفرسوده که بازتابی از گذشته است نه حال وآینده لازم به ذکر است که این نوشته  تاکیدش بیشتر مفهومی،کلی و بر روی جنبه های رفتاری وساختاری سازمان در رابطه با افول سازمانی است. بی شک این پدیده را می توان از زوایای مالی، تولید وبازاریابی و غیره مورد توجه بیشتر قرار داد. پیامدها در سازمانهایی که به مرحله افول رسیده اند بسیارند که در جدول به برخی از مهمترین آنها اشاره می شود.

این نوع سازمانها تمایل به تمرکز بیش از حد دارند، تاکید زیاد و غیر معمول بر روی استاندارد کردن فعالیت های سازمان از خود نشان می دهند، تضاد بیشتری را در درون تجربه می کنند، به طور محرمانه عمل می کنند، بسیار رسمی ومحافظه کارند، ودیگران را برای شکست های خود سرزنش می کنند.همچنین در سازمانهایی که رو به افول نهاده اند ابتکار ومشارکت اعضا کاهش یافته ونفوذ رهبر کم می شود و سازمان به طور کلی توجه چندانی به برنامه ریزی بلندمدت ندارد.

نشانگان خلاقیت گریزی

خوب است ابتدا درک دقیقی از این خودِ این مفهوم داشته باشیم. بن‌بست ذهنی، یک حالت ذهنی منفی در انسان است که از به‌کارگیری قدرت خلاقیت، ممانعت به عمل می‌آورد. وقتی حین انجام یک کار، چنین بن‌بستی در ذهنتان ایجاد می‌شود، احساس می‌کنید که هرگز قادر به انجام دادنش نیستید. در این حالت، به جای انرژی و انگیزه، احساس ناامیدی و استیصال سراسر وجودتان را فرا می‌گیرد. اگر قبل از انجام کاری مثل نوشتن، دائما به کیفیت ایده‌هایی که به ذهنتان خطور می‌کند شک دارید، این یعنی با بن بست ذهنی روبرو شده‌اید.

برعکس، زمانی که این مسئله وجود نداشته باشد نسبت به انتخاب‌ها و توانایی‌های نویسندگی‌تان احساس اطمینان می‌کنید و می‌توانید یک مقاله‌ی مهم را با سرعت و کیفیت مطلوب بنویسید. بن‌بست‌های ذهنی می‌توانند مانع از اتمام یک پروژه شده یا حتی از آغاز آن جلوگیری کنند. بن بست فکری می‌تواند در شرایط مختلفی ایجاد شود.

بااین‌حال، زمانی که نتیجه و برآمد یک موقعیت برایتان اهمیت زیادی دارد، احتمال مواجهه بااین‌حالت افزایش می‌یابد. اگر کمی عمیق‌تر به موضوع فکر کنید، خواهید دید که این امر، چندان هم عجیب نیست. وقتی برای چیزی اهمیتی قائل نباشید، دلیلی هم برای نگرانی وجود ندارد. زمانی که بابت «چطور به نظر رسیدن» خروجیِ یک پروژه، ترجیح یا دغدغه‌ای نداشته باشید، مسیر انجام آن، بسیار آسان‌تر به نظر می‌رسد و شما بدون هیچ مشکلی، با انجام وظایف مختلف، آن را به انتها می‌رسانید. اما زمانی که به چیزی مانند «کیفیت نوشتن» اهمیت زیادی دهید، رویارویی با بن بست ذهنی، محتمل‌تر است. به‌عنوان یک قاعده‌ی کلی، هر چقدر حساسیت یا اهمیت یک موضوع از دیدگاه شما بیشتر باشد، احتمال گرفتار شدنتان در بن‌بست‌های ذهنی بیشتر است.

مدیریت خلاقیت در سازمان

خلاقیت سازمانی (Organizational creativity) ایجاد یک ایده، روش، فرایند، محصول یا خدمت جدید و ارزشمند توسط افرادی است که در یک شرکت فعالیت می‌کنند. افزایش خلاقیت در سازمان‌ها می‌تواند به ارتقای کمیت و کیفیت خدمات، کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع، کاهش بوروکراسی شود. این عوامل نیز به افزایش کارایی، اثربخشی، بهره‌وری و ایجاد انگیزش و رضایت شغلی در کارکنان منجر می‌گردد. از آنجایی که عمده کار و فعالیت انسان در سازمان‌ها انجام می‌گیرد، عامل ایجاد پرورش خلاقیت یک علم و هنر مدیریتی است. خلاقیت سازمانی یکی از عوامل مهم پیشرفت سازمان‌هاست. شرکت‌هایی که در طول دوره‌های طولانی پیشرفت کرده‌اند، آن‌هایی هستند که بیشترین خلاقیت سازمانی و رهبری درست را داشته‌اند

فهرست:

نشانگان سازمان رو به افول

نشانگان خلاقیت گریزی

مدیریت خلاقیت در سازمان

اهمیت خلاقیت در سازمان

فرایند حل مسئله

علل کمرنگ شدن اصول اخلاقی در سازمان

تعریف خلاقیت

ابزارهاى خلاقیت

تشریح 39 ویژگی ماتریس تناقض

یورش فکرى نوشتار

سنجش خلاقیت

عوامل سازمانى موثر بر خلاقیت

کاهش تفکر منفی

چگونگی پروراندن ایده‌ها

عنوان: پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن

فرمت: pptx

تعداد صفحات: 60 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت مدیریت خلاقیت در سازمان ها و اهمیت آن

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید