پاورپوینت فصل یازدهم طبقات اجتماعی کتاب درآمدی به جامعه شناسی بروس کوِئن
پاورپوینت فصل یازدهم طبقات اجتماعی کتاب درآمدی به جامعه شناسی بروس کوِئن در 23 اسلاید در زمستان 1402 تهیه شده که برای دانشجویان رشته علوم انسانی و همچنین سایر افرادی به علوم انسانی علاقمند هستند مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
در جوامع نوین سه شاخص بنیادى براى طبقه اجتماعى وجود دارند که عبارتند از درآمد، شغل و سطح تحصیلات. علاوه بر این شاخصهاى بنیادی، متغیرهاى مهم دیگر طبقات اجتماعى عبارتند از مذهب، ملیت، جنسیت، محل سکونت و زمینه خانوادگی.
طبقه ها، بر خلاف سایر انواع قشرها، براساس امتیازهای حقوقی یا دینی انجام نمی گیرند. عضویت در طبقه برمبنای موقعیت موروثی که به صورت قانونی یا بر اساس رسم وسنت تعیین شود شکل نمی گیرد.نظام های طبقاتی نوعا انعطاف پذیرتر از سایر انواع قشربندی اند. و مرزهای میان طبقه ها هرگز روشن و قطعی نیست. هیچ گونه ممنوعیت رسمی برای پیوند زناشویی میان افراد طبقه های مختلف وجودندارد.طبقه ی هر فرد دست کم تا حدی اکتسابی است نه این که مثل آنچه در سایر انواع نظام های قشربندی عموما دیده می شود. صرفا به هنگام تولد (معلوم) باشد. تحرک اجتماعی یعنی حرکت رو به بالا ورو به پایین درساختار طبقاتی بیش از سایرانواع نظام های قشربندی عمومیت دارد.
روشهای بررسی قشر بندی
جوامع گوناگون طبقات اجتماعى گوناگونى دارند. اما بیشتر جوامع بشرى به سه طبقه پائین، متوسط و بالا تقسیم مىشوند.
1- روش اشتهارى:
وقتى جامعهشناسان این روش را بهکار مىبرند، از افراد مىپرسند که آدمهاى دیگر در چه طبقه اجتماعى باید جاى گیرند.
فهرست:
شاخص طبقه اجتماعی
روشهای بررسی قشر بندی
سبک زندگی
انواع سبک زندگی
بخت های زندگی
دیدگاه مارکس
مسائل اجتماعی
فاصله طبقات
نابرابری اجتماعی
عنوان: پاورپوینت فصل یازدهم طبقات اجتماعی کتاب درآمدی به جامعه شناسی بروس کوِئن
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 23 اسلاید
تصویر پیش نمایش: