پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک

پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک

دسته بندی:

قیمت: 39000 تومان

تعداد نمایش: 34 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 13 می 2024

به روز رسانی در: 13 می 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک

پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک در 70 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که افرادی که تمایل دارند رفتار کودکان را بهتر بشناسند از آن استفاده کنند این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.

بخشی از متن:

نشانه های کمبود مهارت های اجتماعی کودکان

ممکن است فرزند شما با مادر و تاحدودی هم پدر ارتباط خوبی داشته باشه اما وقتی با غریبه ها مواجه می شود ممکنه که به شدت خجالت بکشه و پنهان بشود.ولی بعضی وقت ها فقط مسئله خجالت نیست و صحبت مشکلاتی بیش از این هستش.یعنی شما می بینید که فرزند شما اصلا به سمت کودکان هم سن و سالش نمی رود، ترجیح می دهد تنها بازی کند و یا فقط با مادرش بازی کند، اسباب بازی بهش می دهیم میبینیم که هیچ بازی معناداری با اسباب بازی نمی کند. مثلا یک دختربچه باید عروسک را ناز کند،غذا دهنش کنه،بغلش کند ولی می بینید که نه ! عروسک را پرت می کند و یا یک پسربچه وقتی با ماشین بازی می کند باید بازی های معنی دار داشته باشد، نه اینکه فقط ماشین را راه ببرد بلکه خودش بشه راننده و مثلا پارک کند و تصادف کند.اگر بازی های معنی دار انجام نمی دهد،اگر به سمت همسالان زیاد تمایل ندارد،اگر ارتباط چشمی اش با غریبه ها ضعیف است،یعنی سعی بکند تو چشم غریبه ها نگاه نکند،اگر بچه کم حرف می زند و سعی می کند از حرف زدن فقط در حد نیاز استفاده کند،اگر جملاتی که به کار می برد.

مهمترين مهارت های اجتماعی کودکان

مهم ترين مهارت های اجتماعي کودکان عبارتند از:

1- سلام کردن:

کودکان از طريق تعامل با هم سالان شان با آن ها ارتباط برقرار می کنند.نخستين گام در برقراري ارتباط، سلام کردن به ديگری است. ما نه تنها با استفاده از واژگانی مثل« سلام » و « حالت چطوره »، بلکه با تغيير حالت چهره، تُن صدا، ژست و فرم نشستن و ايستادن نيز با افراد ديگر ارتباط برقرارمي کنيم.کودکانی که مشکل ارتباطی دارند، ممکن است به افراد آشنای خود هم سلام نکنند. آن ها ممکن است درست کنار دوست شان راه بروند، ولی حتی يک نگاه هم به او نکنند يا اگر حرفی بزنند، احتمالاً تماس چشمي با او برقرار نمی کنند

2- پيش قدم شدن در گفت و گو:

بعد از سلام و احوال پرسی، معمولاً گفت و گو شروع مي شود.براي ورود به بحث، کودک بايد بتواند مکالمه ای را آغاز کند، ادامه دهد و به پايان برساند.اين مهارت مستلزم خوب گوش دادن و توجه کردن است.براي مثال، او بايد اصل « رعايت نوبت » را بداند.گاهی کودکان موضوعی برای صحبت کردن با يک ديگر ندارند، در اين گونه موارد می توانند پرسشی را مطرح کنند؛ مثل کارتون خرس ها را ديده ای؟

آيا می دانی در مدرسه چه اتفاقی افتاده است؟موضوع بحث بايد برای هر دو طرف جالب و جذاب باشد تا هر دو را به نوعی درگير صحبت کند.مکالمه ی يک طرفه موجب خستگی و کسالت دو طرف می شود و ممکن است موجب قطع همين ارتباط ساده هم شود.حتي ممکن است تأثير منفی در ذهن آن دو بگذارد و در آينده هم تمايلی برای صحبت کردن با هم نداشته باشند.

عدم توانایی دوستیابی کودکان

عدم توانایی دوستیابی در کودکان به چه علت می‌تواند باشد؟ یکی از مهمترین روابط در کودکی، دوستی با همسالان و داشتن همبازی است. روابط دوستی که در سنین کودکی شکل می‌گیرند یکی از مهم‌ترین روابطی است که کودکان تجربه می‌کنند و از هم سن و سالان خود چیزهای زیادی می‌آموزند.

بنابراین والدین باید برای بهبود این روابط و داشتن رابطه‌های دوستی درست در این سنین، به کودکان خود مهارت‌های ارتباطی و دوستیابی را بیاموزند. هرچند که دوستی‌های شکل گرفته در سنین کودکی، خیلی پایداری و ثبات ندارند اما از لحظ تربیتی و رشد شخصیتی و اجتماعی کودکان، اهمیت زیادی دارندپاسخ به این سوال را باید از جوانب مختلف بررسی کرد. با این حال مهم‌ترین دلایل عدم توانایی دوستیابی کودکان موارد زیر را دربر می‌گیرد.

1-  عزت نفس پایین

یکی از عواملی که به برقراری روابط دوستی و دوستیابی در کودکان کمک می‌کند این است که آن‌ها چه تصویری از خود در ذهن دارند؟ اینکه آن‌ها خود را چه قدر دوست داشتنی و مهم می‌دانند و تا چه میزان می‌توانند در برقراری رابطه دوستی توانمند باشند از عواملی هستند که در دوست یابی کودکان مهم و ضروری می‌باشند. در این راستا با تـقویت عزت نفس در کودکان خود می‌توانید به او در دوستیابی کمک کنید.

2- تجربه اضطراب بیش از حد

یکی از عواملی که مانع دوستیابی و برقراری درست رابطه بین کودکان می‌شود اضطراب و نگرانی آن‌ها از این موضوع است. اما اینکه این اضطراب از کجا ریشه دارد.

فهرست:

نشانه های کمبود مهارت های اجتماعی کودکان

مهم ترين مهارت های اجتماعی کودکان

عدم توانایی دوستیابی کودکان

راهکارهایی برای حل مشکل عدم توانایی دوستیابی کودکان

چگونه روابط اجتماعی کودک را بالا ببریم؟

چرا آموزش مهارت های اجتماعی کودکان مهم است؟

10 روش تقویت مهارت های ارتباطی کودکان

چگونه کودکی اجتماعی تربیت کنیم

عنوان: پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک

فرمت: pptx

تعداد صفحات:  70 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت روابط اجتماعی ضعیف در کودک

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید