پاورپوینت انقلاب پیورتین ها

پاورپوینت انقلاب پیورتین ها

دسته بندی:

قیمت: 35000 تومان

تعداد نمایش: 105 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 27 اکتبر 2021

به روز رسانی در: 29 مارس 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت انقلاب پیورتین ها

پاورپوینت انقلاب پیورتین ها شامل 29 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

مختصری از متن

مقدمه

در مورد عقبه‌ی تاریخی پیورتین‌ها، می‌توان گفت که در زمان ملکه‌ی الیزابت که فساد تمام جامعه‌ی انگلیس را در خود گرفته بود نطفه‌ی این نهضت بسته شد و در هنگام پادشاهی جیمز اول در سال (1603م) به اوج خود رسید، بنابراین خواستگاه این نهضت در انگلستان بود.

پیورتین‌ها فرقه‌ای از پروتستان‌ها هستند که در امور مذهبی و اخلاقی هواخواه سخت‌گیری بودند. “نصیر صاحب خلق” در کتاب خود چنین اشاره می‌کند که: در دایره‌المعارف یهود پیوریتیانیزم این‌گونه معرفی شده که ساختار هنجار‌های اخلاقی آنان کاملا منطبق با تورات است، پس می‌توان آنها را یهودی‌گری انگلیس نامید.

آیین کلیسای انگلیسی ـ پروتستان ـ که مذهب رسمی کشور انگلستان بود با دو مشکل جدی مواجه بود:

  1. 1. کاتولیک‌ها که به علت زجر و آزار‌هایی که در نتیجه‌ی جنگ با اسپانیا، توطئه‌های ژزوئیت‌ها و محرومیت از کلیه‌ی مشاغل دولتی… کشیده بودند خیلی راضی نبودند؛
  2. 2. پیوریتان‌ها بودند که اینان نه تنها می‌خواستن کلیسای انگلیس را از تماس با روم منع کنند بلکه خواهان این بودند که انگلستان را از هرگونه رسوم و آیین کاتولیک منزه کنند.

در کتاب “تاریخ دموکراسی در اروپا” به این مطلب این‌گونه اشاره شده که: کلیسای انگلستان در آغاز با دو گرایش مهم دینی مواجه بود؛ نخستین گرایش پرزبیترین (prestyteranism) که گرایش دینی آنها کاملا به بینش پروتستان کالونیستی نزدیک بود… و گرایش دوم که پاکی‌گرایان (Puritanism) معروف شدند کسانی را دربر می‌گرفت که در جستجوی مذهبی شخصی بودند و از آیین‌ها و مراسم دینی بیزار بودند. دین آنها بر زندگی درونی تأکید داشت و به لزوم سازمان کلیسایی باور نداشتند.

این دو گرایش در ابتدا منتقد؛ برای هژمونی کلیسای انگلستان بزرگترین تهدید بودند. ویلیام تبندل (Willia tyndale) که خود فردی کالونیستی و پروتستان بشمار می‌آید را به‌عنوان پایه‌گذار و موسس مکتب پیوریتانیزم می‌دانند. اما خود این مکتب هم مصون از اختلاف درونی و سرانجام انشعاب بیرونی نبود. با وجود این‌که در ابتدا یک مکتب منسجم و یک‌پارچه به حساب می‌آمد. اما در بستر زمان بین خود آ‌نها هم تناقضات زیادی شکل گرفت؛ آنچنان‌که در کتاب “آمریکا چگونه آمریکا شد” به این انشعاب این‌گونه اشاره می‌کند: اولین دسته از مهاجران ماساچوست که به خاطر آزادی سنت‌های مذهبی از انگلستان به آمریکا فرار کرده بودند تجزیه‌طلبان (separatisty) هستند که تنها یکی از دو شعبه‌ی فرقه‌ی پروتستان پیوریتینی به شمار می‌رفتند؛ اما شعبه دیگر نون‌کنفورمیست‌ها (nonconformists) بودند که این فرقه کاملا مطیع مذهب کلیسای آنگلیکان نیستند. با توجه به مطالب گفته شد روشن می‌شود که پیروان مکتب پیوریتین در نیمه‌ی دوم قرن 16م جلالی وطن می‌کنند و به دلایلی که بعدا اشاره خواهد شد عازم سرزمین تازه کشف‌شده‌ی آمریکا می‌شوند.

بنیاد تئوریک و اندیشه‌ای پیورتین‌ ها

شاید بتوان با جرأت گفت که پیورتین‌ در ابتدا یک جنبش و گرایش دینی بود، اما بعدها تبدیل به یک جنبش اصلاح‌طلب در اکثر نهادها شد. فرانک ال.شوئل در کتابش این‌گونه می‌گوید: اینان (پیوریتین‌ها) آرزوی تصفیه‌ی کلیسای انگلستان را در سر داشتند.

پیوریتین‌ها در مبانی نظری خودشان کاملا متأثر از عهد عتیق و تورات بودند، در این مورد آقای نصیر صاحب خلق اشاره می‌کند که: ویژگی پیوریتانیزم این است که وابستگی به عهد عتیق در آنها بیش از پروتستانیزم بود و در عین حال که یهودی نبودند اما صفت «judaizer» را کسب کرده بودند. آنان برای خود هویت یهودی جدیدی کسب کرده بودند.

ایشان درباره‌ی علت این وابستگی تئوریک پیوریتین‌ها به یهودیت این‌گونه توضیح می‌دهد: در کتب مقدس یهودیان این‌گونه آمده که قبل از رجعت مسیح(ع) یهودیان باید در تمام دنیا بخشش می‌شدند. پیوریتان‌ها در راستای این پیشگوی تورات احترام فوق‌العاده برای تورات قائل بودند و پیروان تورات را قوم برگزیده می‌نامیدن و از آ‌ن‌ها حمایت می‌کردند.

پیورتین‌ها را می‌توان پیروان و حامیان مکتب کالونیستی دانست، بنیانگذار این مکتب متفکری بود به نام کالو، کالو با تورات و منابع دینی یهودیت کاملاً آشنا بوده است و از آن تأثیر پذیرفته. پس می‌توان پذیرفت که یکی دیگر از دلایل وابستگی و تمایل آن‌ها به یهودیت همین امر بوده است.

باری! پیوریتین‌ها در مواجه با تورات و تأثیر از آن به سمت یک نوع جزم‌اندیشی دینی رفتند ـ که فهم ما از مسیحیت فهم درست ـ و اصلاح زوائد مسیحیت دغدغه دائمی آن‌ها گشت.

 و …

فهرست مطالب

مقدمه

بنیاد تئوریک و اندیشه‌ای پیورتین‌ ها

عقاید پیورتین‌های ساکن در انگلستان

عقائد پیورتین‌های ساکن در آمریکا

انقلاب پیورتین‌ها

عملگرایی سیاسی

رویکرد اقتصادی

ایرادات مطرح‌شده بر مکتب پیورتین‌ ها

عنوان : پاورپوینت انقلاب پیورتین ها

فرمت : pptx

تعداد صفحات : 29

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

پاورپوینت انقلاب پیورتین ها

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید