پاورپوینت پرت کردن وسایل توسط کودک و نحوه برخورد با آن
پاورپوینت پرت کردن وسایل توسط کودک و نحوه برخورد با آن در 43 اسلاید در تابستان 1403 تهیه شده که افرادی که تمایل دارند رفتار کودکان را بهتر بشناسند از آن استفاده کنند این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
پرت کردن اشیا توسط کودک
مشکلی که بعضی خانوادهها در تربیت فرزندشان با آن مواجه می شوند، پرتاب وسایل و اشیای منزل است که در برخی کودکان زیر ۵ سال دیده میشود. همه کودکان روحیه بسیار حساس و شکنندهای دارند و والدین در نوع برخورد با آنها باید دقت بیشتری داشته باشند. جیغ زدن، کوبیدن سر به دیوار، پرت کردن اشیاء و … جزء عاداتی است که برخی کودکان در سنینی خاص آن را تجربه میکنند، لذا با روشهای درست رفتاری میتوان این عادات را از لیست رفتارهای کودک خود حذف نمود.
تنها نکتهای که پدر و مادها باید آن را به یاد بسپارند، این است که کودک خود را محدود نکنند و با سختگیری و تنبیه وی ترک این عادت را برای وی مشکل ننمایند. هر چند کودکان نسبت به اتفاقاتی که در اطرافشان میافتد، درک بسیار پایینی دارند، اما همین پرت کردن اشیا توسط آنها حس کنجکاوی را در آنها بالا میبرد و باعث بروز خلاقیت و رشد فیزیکی در آنها میشود،برای باز کردن انگشتان دست و رها کردن یک جسم به مهارتهای حرکتی ظریف و برای پرتاب آن به هماهنگی قابل توجه چشم با دست نیاز است. جای تعجب ندارد
چرا کودکان وسایل را پرتاب میکنند؟
در پاسخ به اینکه چرا کودکان وسایل را پرتاب میکنند، باید به این مورد اشاره کرد که پرتاب وسایل توسط کودکان نوپا طبیعی است تا زمانی که به الگوی رفتاری تبدیل شود. پرتاب وسایل، به مهارتهای حرکتی پیشرفته و هماهنگی چشم نیاز دارد. از این رو، عمل پرتاب کردن معمولا نتیجه رشد کودکان است. با این حال، اگر کودک شما عادت دارد چیزهایی را پرتاب کند، چه برای جلب توجه و چه به دلیل برخی مسائل اساسی، این مسئله میتواند برای شما نگرانکننده باشد.
1- اکتشاف
کودکان نوپا حس کنجکاوی دارند و از طریق بررسی وسایل، چیزهای جدیدی را یاد میگیرند. پرتاب وسایل میتواند برای کودکان نوپا بسیار جالب باشد. آنها ممکن است این کار را انجام دهند تا مشاهده کنند که هنگام پرش، سقوط، پاشیدن یا خرد شدن همه چیز چه اتفاقی میافتد. این روش کودک نوپا، برای تعیین علت و معلول است. بررسی عکسالعمل اطرافیان به پرتاب اشیا میتواند به آنها در درک محیط و چیزهای اطراف کمک کند.
2- جلب توجه کردن
کودکان نوپا، جلب توجه شخص مورد علاقه خود را دوست دارند.
آنها کارهای زیادی را برای جلب توجه مردم انجام میدهند. پرتاب اشیا یکی از اقدامات جلب توجه شما است. اگر مشاهده کنند که به آنها توجه نمیشود، به احتمال زیاد دوباره آن را تکرار میکنند. کودک نوپا معمولا هنگامی که والدین یا دیگران به کار مشغول هستند یا با شخص دیگری صحبت میکنند، از این حقه استفاده خواهند کرد.
3- سرگرمی
کودکان نوپا با بازیهای مشابه و همان اسباببازیها به راحتی خسته میشوند، بنابراین آنها ممکن است روشهای مختلف استفاده از اشیای یکسان یا بازی با اسباببازیهای مشابه را امتحان کنند.
علت پرتاب اشیا توسط کودک
1- برخورداری از توانمندی
یکی از مهارت های جسمی و حرکتی کودک که از سن یک سالگی آغاز میشود ، توانایی پرت کردن اشیاءتوسط دست یا شوت کردن و لگد زدن بوسیله پا است. انجام این مهارت برای کودک با لذت و نوعی احساس رضایت و توانمندی همراه است. لذا کودک این کار را دوست دارد و انجام میدهد. اما زمانی این رفتار به عنوان یک مشکل رفتاری مطرح است که کودک از این توانایی و مهارت در جهت منفی استفاده کند.
2- آشنایی با اجسام
یکی دیگر از دریافت های کودک از پرتاب اجسام آشنایی با ماهیت اشیائی است که پرتاب می کند، به طور مثال متوجه می شود که وسایلی مانند اسباب بازی هایش زمانی که روی زمین می افتند صدایی تولید می کنند
و…….
فهرست:
پرت کردن اشیا توسط کودک
چرا کودکان وسایل را پرتاب میکنند؟
پرتاب اشیا توسط کودک در چه سنی رخ میدهد؟
علت پرتاب اشیا توسط کودک
دلیل پرت كردن وسايل توسط كودك
نحوه برخورد با کودکی که اشیا را پرت میکند
راه حل و راهکارهای پرت نکردن چیزها توسط کودک
عنوان: پاورپوینت پرت کردن وسایل توسط کودک و نحوه برخورد با آن
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 43 اسلاید
تصویر پیش نمایش: