پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو

پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو

دسته بندی:

قیمت: 29000 تومان

تعداد نمایش: 39 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 8 می 2024

به روز رسانی در: 8 می 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو

پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو در 37 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که افرادی که تمایل دارند رفتار کودکان را بهتر بشناسند از آن استفاده کنند این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.

بخشی از متن:

علت غر زدن کودک

1- کودک غر می‌زند؛ چون به چیزی نیاز دارد یا کمک می‌خواهد

یکی از اصلی‌ترین دلایل غرزدن بچه‌ها درماندگی آنها است. وقتی آنها به چیزی نیاز دارند یا کمک می‌خواهند، غرغر می‌کنند. گاهی حتی این غرزدن به گریه تبدیل می‌شود تا به شما بفهمانند که دیگر نمی‌تواند مانند یه آدم‌ بزرگ رفتار کند. چرا که او می‌خواهد مثل یه بچه از او مراقبت کنید.وقتی بچه‌ها نیازی دارند لجبازی می‌کنند. ممکن است خوابشان گرفته باشد یا به آب، شیر یا میان ‌وعده نیاز داشته باشند.

2- ممکن است کودکتان به ارتباط بیشتر یا وقت گذراندن با شما نیاز داشته باشد

گاهی غرزدن کودک ممکن است به این دلیل باشد که نیاز دارد بیشتر با شما ارتباط برقرار کند. گاهی کودک غرغرو نیاز دارد، مادر یا پدرش برای انجام کاری دونفره با او زمان صرف کنند

 و تمرکزشان فقط روی همین کار باشد. تحقیقات نشان می‌دهد گاهی کودک دقیقا می‌خواهد وقتی نیازش را برای برقراری ارتباط و رشد عاطفی ابراز می‌کند؛ والدین به ‌سوی او برگردند و کاملا به او توجه کنند. وقتی کودک می‌گوید: با من بازی می‌کنی؟ به‌سوی او برگردید و بگویید: آره حتما، بیا بازی کنیم! من عاشق اینم که باهات بازی کنم! و حتما برای این کار زمان بگذارید و تمرکزتان روی همین کار باشد.اگر در آن لحظه امکانش فراهم نیست.

برایش زمان تعیین کنید. اگر به این برنامه پایبند باشید. محال است کودک هرگز برای این نیاز غر بزند. وقتی کودک نوپا بازوهایش را بلند می‌کند تا او را در آغوش بگیرید، به ‌سوی او برگردید و بلندش کنید و در آغوشتان او را نگه دارید.

3- کودک به ابراز احساسات از سمت شما نیاز دارد

طبق تحقیقات به دست آمده، گاهی غرزدن فقط روشی ساده است که کودک خردسال از آن برای ابراز ناراحتی یا ناامیدی‌ خودش استفاده می‌کند. در چنین وضعیتی، باید ناراحتی او را بپذیرید، تصدیق کنید و از او حمایت کنید. هرچه بیشتر از نارضایتی او استقبال کنید و سعی در رفع آن داشته باشید، محیط خانه شادتر و آرام‌تر خواهد بود.

4- کودک غرغرو ، ممکن است طبیعتی پرخاشگر داشته باشد

هر کودک ازنظر خلق ‌و خو با کودک دیگر متفاوت است. معمولا محققان 3 نوع خلق ‌و خو را مطرح می‌کنند. اما نمی‌توان گفت هر کودک دقیقا جزو یکی از این دسته‌ها است. این 3 نوع خلق ‌و خو عبارتند از:

1- آسان‌گیر یا انعطاف‌پذیر

2- فعال یا پرخاشگر

3- دیرجوش یا محتاط

به خودتان یادآوری کنید کودکان به‌ طور طبیعی تمایل بیشتری دارند که واکنش‌های اغراق آمیز نشان دهند. آنها اراده قوی‌تری دارند. مضطرب‌ترند یا اینکه به زمان بیشتری نیاز دارند تا با تجارب جدید یا تغییراتی که در روال روزمره زندگی‌شان ایجاد می‌شود کنار بیایند.

با کودکانی که غر می‌زنند و بهانه‌گیری می‌کنند چه کنیم؟

1- نگذارید با غر زدن، شما را متقاعد کند

از تقویت عادت کودک به غرزدن جلوگیری کنید. همیشه باید روی حرفتان بایستید. زیرا اگر هر از گاهی تسلیم شوید. کمکش کرده‌اید هر بار که می‌خواهد بیشتر بازی کند یا یک اسباب‌ بازی بیشتر بخرد یا دیرتر به رختخواب برود. غر بزند تا شما را متقاعد کند. شاید تسلیم ‌شدن همان ‌موقع غرزدن کودک را متوقف کند و شما راحت شوید. اما باید خودتان را آماده کنید تا برای همیشه با یک کودک غرغرو زندگی کنید..

2- در برخورد با کودک غرغرو ، مرحله به مرحله پیش بروید

شرط اساسی این فرایند این است که ثابت‌ قدم باشید و به آن پایبند بمانید. هروقت کودک غر می‌زند، با لبخند، برای اینکه نشان دهید عصبانی نیستید؛ بگویید: ببین وقتی غر می‌زنی، گوش‌های من خوب کار نمی‌کنن! یه بار دیگه با صدای یه دختر یا پسری که به‌ اندازه کافی بزرگ شده، چیزی رو که گفتی تکرار کن.

چرا کودک من مدام غر می‌زند؟

بیاید بررسی کنیم که چرا بچه‌ها غر می‌زنن؟! شاید گاهی این سوال برامون پیچیده باشه، ولی با یکم دقت و حوصله می‌تونیم بفهمیم دلیل غر زدن بچه‌ها چیه.

1- احساسات بیان نشده: بچه‌ها، خصوصاً کوچیکترها، گاهی نمی‌تونند احساساتشون رو با کلمات بهمون بگن. برای همین ممکنه از غر زدن استفاده کنن تا احساساتشون رو نشون بدن.

2- نیاز به توجه: خب، احتمالاً می‌دونین که بچه‌ها دوست دارن مرکز توجه باشن. غر زدن می‌تونه یکی از راه‌هایی باشه که بچه‌ها از ما توجه بیشتری بگیرن.

3- هیجانات زیاد: وقتی که بچه‌ها هیجان‌زده می‌شن، ممکنه از غر زدن استفاده کنن تا اون هیجانات رو کنترل کنن.

4- تقلید از دیگران: بچه‌ها گاهی از دیدن دیگران یاد می‌گیرن. اگر ببینن کسی این کار رو می‌کنه و جواب مثبت می‌گیره، خودشون هم امتحان می‌کنن.

فهرست:

علت غر زدن کودک

با کودکانی که غر می‌زنند و بهانه‌گیری می‌کنند چه کنیم؟

چرا کودک من مدام غر می‌زند؟

چه کار‌هایی نباید انجام دهید

فرایند مرحله‌به‌مرحله برای برخورد با کودک غرغرو

چطور با کودک غرغرو رفتار کنیم؟

عنوان: پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو

فرمت: pptx

تعداد صفحات: 37 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت نحوه برخورد با کودک غرغرو

پاسخ دهید