پاورپوینت مکتب متعارف کینزی در اقتصاد
پاورپوینت مکتب متعارف کینزی در اقتصاد در 62 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
ایده های برجسته در مکتب متعارف کینزی
اقتصاد کِینزی نظریهای در اقتصاد کلان است که بر مبنای ایدههای اقتصاددان انگلیسی، جان مینارد کینز بنا شدهاست. اقتصاددانان کینزیگرا با این استدلال که تصمیمات بخش خصوصی گاه ممکن است منجر به نتایجی غیرکارا در اقتصاد کلان شود، از سیاستگذاری فعال دولت در بخش عمومی حمایت میکنند.
به عنوان مثال کینزیگراها از سیاستهای پولی اعمال شده توسط بانک مرکزی یا سیاستهای مالی حکومت به منظور پایدار کردن چرخه تجاری حمایت میکنند. متعاقباً، اصطلاح «اقتصاد کینزی» برای اشاره به این مفهوم به کار میرفت که عملکرد اقتصادی مطلوب بهوسیله تأثیرگذاری بر تقاضای کل از طریق تثبیت فعالیتهای اقتصادی دولت و همینطور اتخاذ سیاستهای مداخلهجویانه دولت در اقتصاد قابل دستیابی بود.
اقتصاد کینزی به عنوان نظریه «بخش تقاضا» در نظر گرفته میشود که بر تغییرات کوتاهمدت اقتصاد تمرکز دارد.کینزگرایی ملی، نوعی سیاست اقتصادی-سیاسی است که در تلاش است در درون نظام سرمایهداری با ارائه مجموعهای خدمات رفاهی-اجتماعی و کنترل نسبی اقتصاد توسط دولت از بروز بحرانهای ادواری و غیرادواری نظام اقتصادی سرمایهداری جلوگیری کند. جمله معروف کینز خطاب به کلاسیک ها:”ما در بلند مدت مرده ایم”
مدل IS-LM
منحنی LM-IS یا مدل Hicks-Hansen از مهمترین منحنیهای علم اقتصاد در شاخه اقتصاد کلان است که رابطه بین نرخ بهره و بازار دارایی را نشان میدهد. این منحنی تعادل در طرف تقاضای کل را نشان میدهد. منحنی LM تعادل در بازار پول را نشان میدهد و منحنی IS تعادل در بازار کالا را بر میگیرد.
بازار کالا و منحنی IS
در چارچوب تحلیل تعادل بازار پول و کالا( IS-LM )با فرض عدم وجود تحرک سرمایه،افزایش عرضه پول منحنی LM را به سمت راست تغییر مکان میدهد و باعث کاهش نرخ بهره داخل و افزایش تقاضا برای کالاها میشود. اگر تقاضای داخل بیش از عرضه داخلی پول باشد، ساکنان کشور پول اضافی مورد نیاز خود را با فروش کالا،خدمات و دارائیها به خارجیان یا کاهش خرید از خارج تأمین خواهند کرد
فهرست:
ایده های برجسته در مکتب متعارف کینزی
مدل IS-LM
بازار کالا و منحنی IS
بازار پول و منحنی LM
مدل IS-LM و نقش سیاستهای پولی و مالی
تعادل اشتغال ناقص در مدل کینزی
اثر پیگو
تلفیق نئوکلاسیکی Neo-classical synthesis
تفسیر مجددی از کینز: مدلهای عدم تعادلی
لیان هافوود
مبانی خرد اقتصاد کلان راجع به عدم تسویه بازارها
پول گرایی متعارف
نظریه مقداری بعنوان نظریه تقاضای پول
نظریه مقداری و تغییرات در درآمد پولی : شواهد تجربی
تحلیل منحنی فیلیپس با لحاظ نمودن انتظارات
رابطه بین مازاد تقاضای کار و بیکاری
منحنی فیلیپس با لحاظ نمودن انتظارات
دستاوردهای سیاستی منحنی فیلیپس با لحاظ نمودن انتظارات
فرضیه شتابگرا
هزینههای کاهش تورم برحسب تولید و بیکاری
نرخ طبیعی بیکاری و سیاستهای بخش عرضه
رویکرد پولی به نظریه تراز پرداختها و تعیین نرخ ارز
رویکرد پولی به تراز پرداختها با نرخ ارز ثابت
دستاوردهای سیاستی رویکرد پولی تحت نرخهای ارز ثابت
تعدیل خودکار و قدرت سیاستهای تغییر دهنده تقاضا
تورم بعنوان یک پدیده پولی بینالمللی
رویکرد پولی به تعیین نرخ ارز
عنوان: پاورپوینت مکتب متعارف کینزی در اقتصاد
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 62 اسلاید
تصویر پیش نمایش: