پاورپوینت مقدمه ای بر بازار طلای جهانی و داخلی
پاورپوینت مقدمه ای بر بازار طلای جهانی و داخلی در 50 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
طبقات دارایی
1- دارایی های جاری
طبقهبندی دارایی های جاری اصولی دارد که در متن استاندارد بین المللی حسابداری شماره 1 به این اصول اشاره شده است و باهم به بررسی آنها می پردازیم:
به آن داراییها یی جاری می گوییم که سازمان بتواند در چرخه عملیات عادی خود ، آن دارایی را به پول نقد تبدیل کند یا قصد فروش یا مصرف آن را داشته باشد;
1- سازمان دارایی را به این دلیل نگهداری کند که فقط قصد مبادله آن را داشته باشد
2- بعد از اینکه یک سال مالی سپری شد و گزارشگری آن انجام شد انتظار می رود آن دارایی پس از طی 12 ماه به نقد تبدیل شود
3- دارایی باید به صورت نقد یا معادل نقد باشد و اینکه از آن بهرهبرداری شود یا استفاده از آن، با محدودیت ها روبرو نباشد.
پس نتیجه می گیریم که طبقهبندی دارایی های جاری تمام آن دارایی های نقدی، معادل نقدی، و دیگر دارایی هایی که باید انتظار داشته باشیم به نقد تبدیل شود یا در چرخه عملیات عادی سازمان فروخته یا مصرف می شوند، است. از کلیدواژه های اصلی در معرفی دارایی های جاری ، کلمه “چرخه عملیات عادی واحد تجاری” است. بین به دست آمدن دارایی ها و پردازش آنها و اینکه تمام آنها به پول نقد یا معادل نقد تبدیل شوند یک فاصله زمانی وجود دارد ، که به این طول دوره زمانی چرخه عملیات عادی واحد تجاری نام می دهند.
ممکن است در بعضی موارد مدت زمان این چرخه عملیات واحد تجاری کاملا مشخص نباشد از این رو مدت زمان آن را باید 12 ماه فرض کنیم. پس تا اینجا دریافتیم اساس داراییهای جاری ، آن داراییهایی است که اقلامی مانند موجودی ها و حسابهای دریافتنی تجاری را در بر می گیرد و در قسمتی از چرخه عملیات واحد تجاری بهرهبرداری می شود، به نقد تبدیل می شود یا مورد فروش قرار می گیرد; حتی اگر طی دوازده ماه بعد از مدت گزارشگری مالی مورد انتظار به نقد تبدیل نشود. به علاوه ، در طبقهبندی دارایی های جاری به مواردی مانند برخی دارایی های مالی که با هدف مبادله نگهداری می شوند هم دارایی جاری گفته می شود. حصه جاری دارایی های غیر جاری هم در این طبقهبندی قرار می گیرد.
2- دارایی های غیر جاری
اگر بخواهیم درباره دارایی های غیر جاری توضیحی ارائه دهیم بر طبق استاندارد بین المللی حسابداری شماره 1 برای معرفی این نوع از دارایی ها از رویکرد باقیمانده استفاده می کند. استاندارد بین المللی حسابداری شماره یک بیان می دارد تمام دارایی هایی که جزء دارایی های جاری نباشد و شرایط آنها را شامل نشود جزو طبقهبندی دارایی های غیر جاری قرار می گیرد. طبق این استاندارد ، واژه “غیر جاری “برای دارایی های مشهود ، دارایی های نامشهود، عملیاتی و مالی بلندمدت به کار برده می شود.
علاوه بر این تنها زمانی می توان از عناوین جایگزین استفاده کرد که مفهوم آنها کاملا روشن باشد. مثالی در این زمینه، اتحادیه اروپا است که عبارت” دارایی های ثابت” را که برگرفته از ترازنامه های قرن نوزدهم میلادی است به کار می برد. کلیه املاک، ماشین آلات و تجهیزات ، سرمایه گذاری در املاک ، دارایی های نامشهود ، ابزارهای مالی ، و سایر دارایی های غیر جاری در این طبقهبندی قرار می گیرند
ویژگی های ریسک و بازده
ارزش سهام یک شرکت به عملکرد آن شرکت بستگی دارد چنانچه عملکرد خوبی داشته باشد، ارزش سهام آن افزایش مییابد و در غیر این صورت ارزش سهام کم میشود. البته مسائل زیادی در ارزش سهام شرکتها تاثیرگذار هستند. در مجموع باید بدانیم که هیچ تضمینی برای افزایش قیمت سهام یک شرکت وجود ندارد. بنابراین یک سرمایهگذار باید قبل از سرمایهگذاری با این موضوع آشنا باشد و بداند ارزش سهام هر شرکت ممکن است تحت تاثیر مسائلی افزایش یا کاهش یابد. در چنین شرایطی سرمایهگذاری همراه با ریسک خواهد بود و هر چه احتمال افت قیمت سهام بیشتر، یا احتمال عدم موفقیت در آن زیاد باشد، ریسک سرمایهگذاری درآن سهم نیز بیشتر است.
1- ریسک در بورس چیست؟
قبل از آشنایی با مفهوم ریسک و بازده در بورس بهتر است بصورت جداگانه هریک از این مفاهیم را با هم بررسی کنیم. منظور از ریسک در بازارهای مالی چیست؟ یعنی اگر سرمایهگذاری قبل از سرمایهگذاری روی یک سهام خاص پیش بینی کند که این سهم به میزان چند درصد سود میکند و قیمتش افزایش مییابد، سپس روی آن سرمایهگذاری کند، دو حالت پیش میآید. یا قیمت سهام به همان میزانی که پیش بینی کرده یا بیشتر از آن افزایش مییابد و یا به اندازه چیزی که انتظارش را داشته رشد نمیکند یا حتی ممکن است روند نزولی هم داشته باشد. بنابراین چنانچه احتمال برآورده نشدن پیش بینی این سرمایه گذار زیاد باشد، ریسک سرمایهگذاری او هم زیاد است. و چنانچه احتمال اینکه پیش بینیاش محقق شود زیاد باشد، ریسک سرمایهگذاری او پایین است، چرا که به انتظاراتش از سرمایهگذاری میرسد.
2- بازدهی یک سهم را میتوان تفاوت قیمت یک سهم در ابتدای سرمایهگذاری با قیمت فعلی آن، تقسیم بر قیمت ابتدایی در نظر گرفت. بنابراین بازدهی یک سهم میتواند مثبت یا منفی باشد. بنابراین وقتی میگوییم چنانچه ریسک یک سهم زیاد باشد، بازدهی آن هم بیشتر است، به این معناست که هم بازدهی منفی آن میتواند بیشتر باشد و هم بازدهی مثبت آن. یعنی اگر میخواهید روی سهمی سرمایهگذاری کنید که ریسک بالایی دارد، باید انتظار افزایش و افت قیمت را با هم و به یک اندازه داشته باشید. میزان بازدهی سهام یک شرکت به عملکرد آن شرکت بستگی دارد. اگر عملکرد آن خوب باشد، بازده مثبت و رو به افزایش خواهد بود و در غیر اینصورت، نباید توقع بازده بالا یا حتی مثبتی داشت.
فهرست:
طبقات دارایی
ویژگی های ریسک و بازده
طلا و سایر طبقات دارایی
تقاضا برای طلا
تصمیمات سرمایه گذاری
پویایی های سرمایه گذاری: رویکرد اقتصاد خرد
ملاحظات تصمیمات سرمایه گذاری
بحران های سیاسی- اقتصادی اخیر
هزینۀ فرصت سرمایه گذاری در طلا
عملکرد شاخص های سهام امریکا
عملکرد شاخص های سهام اروپا
عملکرد شاخص های سهام آسیا
عملکرد شاخص های طلا
نرخ بیکاری امریکا
نرخ بیکاری ژاپن
نرخ بیکاری ناحیۀ یورو
هزینۀ فرصت سرمایه گذاری در طلا
اثر اقتصادهای نوظهور
کف قیمت طلا
عنوان: پاورپوینت مقدمه ای بر بازار طلای جهانی و داخلی
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 50 اسلاید
تصویر پیش نمایش: