پاورپوینت معرفی سیاره زحل
پاورپوینت معرفی سیاره زحل شامل 40 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مختصری از متن
مقدمه
زحل دومین سیارهی بزرگ منظومه شمسی است که به خاطر حلقههای زیبا و منحصربه فرد، ارباب حلقه ها نامیده میشود.
زحل از نظر فاصله با خورشید ششمین سیاره و از نظر اندازه دومین سیارهی بزرگ در کل منظومه شمسی است. زحل را به خاطر داشتن هزاران حلقهی زیبا و منحصربهفرد میتوان ارباب حلقههای منظومه شمسی نامید. این سیاره هم مانند مشتری یک غول گازی با شعاع ۹ برابر زمین است این در حالی است که چگالی آن یک هشتم زمین است.
ساختار داخلی زحل ترکیبی از آهن، نیکل و سنگ است (ترکیبهای سیلیکونی و اکسیژنی). هستهی سیاره با لایهای از هیدروژن فلزی احاطه شده است، لایهی میانی از هیدروژن و هلیوم مایع تشکیل شده است و در نهایت یک لایهی بیرونی گازی وجود دارد. دلیل رنگ زرد ملایم زحل وجود کریستالهای آمونیاک در جو فوقانی آن است. جریان الکتریکی داخل لایهی هیدروژن فلزی باعث افزایش میدان مغناطیسی این سیاره شده است. قدرت میدان مغناطیسی مشتری بیست و یک برابر زحل است. جو خارجی این سیاره آرام و بدون تلاطم است. سرعت باد در بعضی مناطق زحل به ۱۸۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد که از مشتری بیشتر است.
تاکنون حداقل ۸۳ قمر در مدار زحل کشف شدهاند که ۵۳ عدد از آنها به صورت رسمی نامگذاری شدهاند. بزرگترین قمر زحل تایتان، دومین قمر بزرگ در منظومه شمسی و حتی از سیارهی عطارد هم بزرگتر است. تایتان تنها قمر در کل منظومه شمسی است که از یک جو قابل توجه برخوردار است. چشمگیرترین ویژگی سیاره زحل سیستم حلقههای آن است که ترکیبی از ذرات یخ و تکههای کوچک سنگ است.
سیاره زحل نماد چیست؟
رصد سیاره زحل قدمتی ماقبل تاریخی دارد و از زمان اولین رصد در اسطورهها ثبت شد. ستارهشناسان بابلی به شکلی سیستماتیک زحل را رصد و حرکات آن را ثبت میکردند. سیاره زحل در یونان باستان با نام فاینون (Phainon) و در اساطیر روم با نام ساترن شناخته میشود.
ساترن خدای رومی کشاورزی و همارز با خدایی یونانی کرونوس یکی از تایتانها و پدر زئوس است. نماد سیاره زحل داس است. چراکه ساترن خدای کشاورزی و همچنین زمان است. این نماد با شکلی مشابه حرف یونانی eta نمایش داده میشود که شکلی صلیب مانند به بالای آن اضافه شده است و به معنی داس خدایان است. رومیها هفتمین روز هفته را Saturday (شنبه) نامگذاری کردند که مخفف Saturn’s Day به معنی روز زحل است و این روز برای این سیاره نامگذاری شده است.
سیاره زحل چگونه تشکیل شد؟
سیاره زحل هم مانند دیگر سیارههای منظومه شمسی تقریباً ۴/۶ میلیارد سال پیش از یک سحابی خورشیدی تشکیل شد. این سحابی، ابری بزرگ از گاز و غبار سرد بود که احتمالاً از برخورد یک ابر یا موج سوپرنوا به وجود آمده است.
بهطور کلی دو نظریه در مورد شکلگیری سیارهها در منظومه شمسی وجود دارد. اولین و قابل قبولترین نظریه، نظریهی تجمع هسته است که در مورد سیارههای سنگی تا حد زیادی به واقعیت نزدیک است اما در مورد غولهای گازی مانند زحل با مشکلاتی روبهرو میشود. دومین نظریه، نظریهی ناپایداری دیسک میتواند در مورد غولهای گازی درست باشد.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
سیاره زحل نماد چیست؟
سیاره زحل چگونه تشکیل شد؟
سیاره زحل چند برابر زمین است؟
خصوصیات فیزیکی و ترکیب داخلی سیاره زحل
سیاره زحل چند قمر دارد؟
دیدن سیاره زحل از زمین
عنوان : پاورپوینت معرفی سیاره زحل
تعداد صفحات : 40
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت