پاورپوینت قانون مورفی چیست
پاورپوینت قانون مورفی چیست شامل 33 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مختصری از متن
مقدمه
شاید این شوخی را شنیده باشید که «اگر یک روز جوراب سوراخ پا کنم بزرگراهها را فرش میکنند تا مجبور شوم کفش خود را در بیاورم.» یا اینکه «همیشه نان از طرفی که کره به آن مالیده شده روی زمین میافتد.» بله! اینها به حکومت قانون مورفی بر زندگی و برنامهریزیهای ما اشاره میکنند. در این مواقع است که احساس میکنیم جهانمان در حال فروپاشی است و کاری از دستمان برنمیآید.
اما قانون مورفی چیست؟ از کجا آمده؟ چه زیرشاخههایی دارد؟ چگونه با آن روبرو شویم؟ چقدر حقیقت دارد؟ آیا علم آن را تایید میکند؟ برای پاسخ به این پرسشها و آشنایی بیشتر با قانون معروف مورفی این مبحث را با هم مرور خواهیم کرد .
قانون مورفی چیست؟
قانون مورفی به این نقل قول معروف «هر جا امکان خطا باشد، خطا رخ خواهد داد» که به ادوارد مورفی (Edward Murphy) مهندس نیرو هوایی آمریکایی نسبت داده شده است، بازمیگردد. طبق این قانون همه چیز ذاتا دچار اشتباه و دردسر میشود مگر اینکه برای درست شدن آن تلاشی انجام شده باشد. در واقع خطاها و اشتباهات در بدترین زمان رخ داده و باعث میشوند کار پیش نرود. مثل زمانی که آن دسته کلیدی را گم میکنید که تنها یکی از آن دارید یا جی پی اس گوشیتان زمانی از کار میافتد که در محلهای نا آشنا پیادهروی میکنید. پیام اصلی قانون مورفی این است که اگر برای انجام کاری احتمال خطا وجود داشته باشد حتما کسی آن را مرتکب خواهد شد و خطای احتمالی رخ خواهد داد.
مبنای این ضرب المثل به اوایل قرن ۱۹ بازمیگردد. اما وقتی مشهور شد که ادوارد مورفی هنگام کار روی یک پروژه در پایگاه هوایی ادواردز، خطای فنی ایجاد شده توسط یکی از تکنسینهای جوان را پیدا کرد و گفت: «اگر راهی برای انجام اشتباه وجود داشته باشد، او آن را پیدا خواهد کرد.» سپس دکتر جان پاول استپ (Dr. John Paul Stapp) که با این پروژه همکاری میکرد، از خطاهای فراگیر یادداشتبرداری کرد و قانونی ساخت که با عنوان قانون مورفی از آن یاد میشود. بعداً، در یک کنفرانس مطبوعاتی، هنگامی که خبرنگاران از او پرسیدند که چگونه از حوادث احتمالی اجتناب کرده است، استپ خاطرنشان کرد که به قانون مورفی پایبند هستند و این قانون به آنها کمک میکند تا از اشتباهات متداول جلوگیری کنند. این گفته در مورد قانون مورفی خیلی زود گسترش یافت.
دیدگاههای علمی و آکادمیک در مورد قانون مورفی
به گفته ریچارد داوکینز (Richard Dawkins)، قوانینی مانند قانون مورفی و قانون سودا مزخرف هستند، زیرا برای تحقق یافتن به اشیاء بی جان احتیاج دارند. داوکینز خاطرنشان میکند که یک گروه خاص از وقایع ممکن است همه زمانها اتفاق بیفتد، اما فقط وقتی به یک مزاحمت تبدیل میشوند به آنها توجه میشود. او به عنوان نمونه به تداخل سر و صدای هواپیما با فیلمبرداری صحنهای از یک فیلم اشاره میکند؛ هواپیماها همیشه در آسمان هستند، اما فقط وقتی به حضور آنها توجه میشود که مشکلی ایجاد کنند. این نوعی «تعصب تأیید» است. به موجب قاعده «تعصب تایید» یک محقق شواهدی را برای تأیید ایدههای از قبل شکل گرفته خود جستجو میکند، اما به دنبال شواهدی نیست که با آنها مغایرت داشته باشد.
همین طور دیوید هاد (David Hand)، استاد ریاضیات و پژوهشگر ارشد تحقیقاتی در امپریال کالج لندن، اشاره میکند که وقتی فرد انتظار دارد گاهی اوقات نوعی از وقایع پیش بینی شده توسط قانون مورفی اتفاق بیفتد، قاعده «تعصب انتخاب» تضمین میکند که آن فرد این وقایع را به یاد بیاورد. اما بسیاری از اوقات که بر خلاف انتظارش حوادث مطابق قانون مورفی پیش نرفته است را فراموش میکند.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
قانون مورفی چیست؟
دیدگاههای علمی و آکادمیک در مورد قانون مورفی
قانون مورفی، منفی نگری یا ابرازی برای برنامه ریزی؟
قانون مورفی و عشق و ازدواج
قانون مورفی و تجارت
۱۰ نسخه از قانون مورفی در مورد حقایق جهانی
سخن آخر
عنوان : قانون مورفی چیست
فرمت : پاورپوینت
تعداد صفحات : 33
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت