پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای

پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای

دسته بندی:

قیمت: 34900 تومان

تعداد نمایش: 41 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 8 آگوست 2024

به روز رسانی در: 8 آگوست 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای

پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای در 52 اسلاید در تابستان 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید

بخشی از متن:

ماده 5 قانون برنامه و بودجه

ماده ۱- تعریف اصلاحات مندرج در این قانون به قرار زیر است‌:

بند ۱- سازمان. منظور از سازمان‌، برنامه و بودجه است‌.

بند ۲- برنامه دراز مدت. منظور برنامه‌ایست که ضمن آن توسعه‌ اقتصادی و اجتماعی برای یک دوره دهساله یا طولانی‌تر بعنوان‌ راهنمای برنامه ریزی های پنج ساله پیش بینی می‌شود.

بند ۳- برنامه عمرانی پنجساله. منظور برنامه جامعی است که برای‌ مدت پنج سال تنظیم و به تصویب مجلسین می‌رسد و ضمن آن‌ هدفها و سیاستهای توسعه اقتصادی و اجتماعی طی همان مدت مشخص می‌شود. در این برنامه کلیه منابع مالی دولت و همچنین‌ منابعی که از طرف شرکتهای دولتی و بخش خصوصی صرف‌ عملیات عمرانی می‌گردد از یک طرف و اعتبارات جاری و عمرانی‌ دولت و هزینه‌های عمرانی شرکت‌های دولتی و بخش خصوصی از طرف دیگر جهت وصول به هدفهای مذکور پیش بینی می‌گردد.

بند ۴- برنامه سالانه. منظور برنامه عملیات اجرایی دولت است که‌ سالانه تنظیم و همراه بودجه کل کشور تقدیم مجلس شورای ملی‌ می‌گردد و ضمن آن در قالب هدفها و سیاستهای مندرج در برنامه‌ عمرانی پنج ساله هدفهای مشخص و عملیات اجرایی سالانه هردستگاه اجرایی با اعتبار مربوط تعیین می‌شود.

اهداف نظارت

اهداف تعیین شده در ماده 2 آئین نامه نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب 1395/09/01 وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری ابلاغ شده طی نامه شماره 108601/و مورخ 1396/05/22 به شرح ذیل می باشد:

1- تحلیل نظام مند و راهبردی رسالت، اهداف و عملکرد موسسه به منظور شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و چالش ها.

2- نهادینه کردن و اشاعه فرهنگ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در موسسه.

3- ارتقاء کیفیت مولفه های دروندادی، فرایندی و بروندادی موسسه.

4- نهادینه کردن ارزیابی درونی به عنوان یکی از فرایندهای اصلی برنامه ریزی بهبود کیفیت فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و اجرایی موسسه.

چرخه پديد آوري طرح هاي عمراني

1- طرح ايده و تعريف پروژه concept and project definition

پيشنهاد و يا تعريف پروژه نقطه آغاز و اولين مرحله از دوره عمر پروژه است ، که بنا به ضرورت هايي چون پروژه هاي تعريف شده در برنامه‌ي سازمان، پروژه‌هاي تعريف شده از سوي کمپاني‌ها و واحدهاي عملياتي در قالب پروژه هاي توسعه اي و يا نيازهاي موردي و يا پروژه هاي بخش خصوصي ارائه مي گردد. پيشنهاد پروژه بايستي در قالب گزارشي مستند که به طور جامع به نيازسنجي پروژه ميپردازد

2- مطالعات مقدماتي basic studies

اين مطالعات شامل مطالعات فرصت، مطالعات امکان سنجي اوليه و مطالعات امکان سنجي مي شوند.

شناسايي فرصت هاي موجود براي سرمايه‌گذاري به ويژه در بخشي خصوصي، نقطه شروع مجموعه فعاليت‌هاي مربوط به سرمايه‌گذاري ميباشد. هدف از مرحله مطالعات امکان سنجي اوليه، انجام بررسي هاي کلي و اخذ تصميم اوليه در مورد تاييد يا رد پروژه ميباشد. در‌اين مرحله ويژگي‌ها و خصوصيات داراي اهميت در پروژه که در صورت عدم تامين آن‌ها مقبوليت کل پروژه زير سوال خواهد رفت، بررسي ميشوند.

با توجه به اينکه مطالعات امکان‌سنجي ، به ويژه در پروژه‌هاي بزرگ، هزينه و زمان زيادي را مي طلبد. پس بهتر است فرآيند تصميم گيري در مورد اين گونه پروژه ها در يک مرحله انجام نگردد. با توجه به ويژگي هاي پروژه هاي ساخت و ساز مانند نياز به سرمايه گذاري بسيار زياد، ظرفيت بالا، دوره طولاني اجرا و بهره برداري و ساير پيچيدگي‌هاي آنها، لازم است پيش از آغاز مطالعات امکان سنجي، مواردي چون بازار، تقاضا و تغييرات احتمالي آن، دسترسي به منابع اوليه پروژه و نحوه تامين آن، تحولات فناوري و ساير تحولات اقتصادي و اجتماعي در يک افق زماني بلند مدت مطالعه و سنجيده شود.

بر اساس نتايج حاصل از مطالعات و تحليل‌هاي مقدماتي پروژه و به‌عنوان يک تصميم بزرگ و استراتژيک، در‌اين مرحله در مورد تاييد اوليه و يا رد کردن پروژه تصميم‌گيري مي‌گردد. ضمنا تصميم‌گيري مقدماتي مي‌تواند به طور چند مرحله اي و يا يک مرحله‌اي باشد. در فرايند تصميم گيري چند مرحله اي در صورت مثبت بودن نتايج بررسي‌ها در هر مرحله، ارزيابي هاي بعدي انجام مي‌گردد.

فهرست:

ماده 5 قانون برنامه و بودجه

اهداف نظارت

موضوعات

سطوح نظارت

چرخه پديد آوري طرح هاي عمراني

نمودار چرخه پديد آوري طرحهاي بزرگ

نظارت قبل از اجرا

اركان اجراي نظارت

روش‌ها و معيارهاي نظارت

فرآيندهاي ارزش يابي

اثربخشي نظارت و ارزش يابي

عنوان: پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای

فرمت: pptx

تعداد صفحات: 52 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت طرح تملک دارايی های سرمايه ای

پاسخ دهید