پاورپوینت خسیس بودن کودک و نحوه برخورد با آن
پاورپوینت خسیس بودن کودک و نحوه برخورد با آن در 33 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که افرادی که تمایل دارند رفتار کودکان را بهتر بشناسند از آن استفاده کنند این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
تعریف کودک خسیس
کودکی خسیس محسوب می شود که با وجود داشتن البسه، اسباب بازی و خوراکی های متعدد از به اشتراک گذاری آنها با سایر کودکان امتناع بورزد و اگر او را مجبور به مشارکت با سایر کودکان بکنند با گریه، جیغ و فریاد از انجام این کار خودداری کند.تحقیقات نشان داده است تک فرزندها سخاوت بیشتری را در بخشش وسایل خود به دیگران نشان می دهند. این در حالی است
که فرزندان آخر کمترین حد مشارکت را با دیگران دارند. تحقیقات همچنین نشان داده است که بیشترین میزان خسیس بودن کودک در سن 3 سالگی دیده می شود. آن هم زمانی رخ می دهد که کودک در اوج خودخواهی می باشد و می اندیشد که تمام دنیا و بزرگسالان می بایست فقط
چرا کودک خسیس میشود؟
همانطور که گفتیم بخشی از خساست کودکان به روند طبیعی رشد آنان مربوط میشود. به غیر از آن، علل زیر میتواند در عدم تمایل در به اشتراک گذاری داشتههای خود با دیگران دخیل باشد:
1- نداشتن مهارت ارتباط با دیگر کودکان
2- دخالت والدین در دعواهای کودکان و نیاموختن مهارت حل مسئله
3- رعایت نکردن استقلال کودک و برداشتن وسایل او بدون اجازه یا دادن آنها به دیگران
و………
علائم کودک خسیس
این کودکان معمولا دارای علائم زیر هستند:
1- بیش از حد در مورد خود، اسباببازیها و دیگر لوازم شان صحبت میکنند.
2- از تقسیم کردن اسباب بازی ها، خوراکیها و دیگر لوازمشان با دیگر همسالان خودداری میکنند و اگر کسی به وسایل شان دست بزند، به سرعت برای بازپسگیری آن اقدام میکنند.
3- برخی کودکان فقط در زمینه مسائل مالی خسیس هستند. مقاله حرف زدن با کودکان درباره پول را مطالعه و به آنها در مدیریت درست خرج و پسانداز پول کمک کنید.
4- سعی در تصاحب وسایل دیگر بچهها دارند.
و…….
علت خسیس بودن کودک
اگرچه وجود خساست در کودکان تا حدودی طبیعی است، ولی بعضی از آنها بیش از اندازه روی اسباببازیها و دیگر لوازمشان حساس هستند. علاوه بر این، بعضی از بچهها در سن مدرسه و حتی نوجوانی، خسیس باقی میمانند. دلایل بسیار زیادی برای خسیس بودن کودک وجود دارد و رفتار والدین به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر این موضوع تأثیرگذار است. بعضی از مهم ترین دلایل خساست کودکان را در اینجا بیان میکنیم:
1- بعضی از والدین بیش از حد به نیازهای فرزندان رسیدگی میکنند و آنها را لوس بارمیآورند. ویژگیهای بارز این کودکان، خودخواهی، خودشیفتگی و خساست است. علاوه بر این، توجه افراطی باعث کاهش اعتمادبهنفس میشود و از افزایش خودکارآمدی در کودکان جلوگیری میکند.
2- بیتوجهی و غفلت والدین از رسیدگی به نیازهای فرزندان
3- احساس حسادت کودک به خواهر، برادر و دیگر همسالان
و……..
فهرست:
تعریف کودک خسیس
چرا کودک خسیس میشود؟
علائم کودک خسیس
علت خسیس بودن کودک
روشهای کنترل خساست در کودکان
چگونه فرزندانی بخشنده تربیت کنیم؟
با کودک خسیس چگونه رفتار کنیم
عنوان: پاورپوینت خسیس بودن کودک و نحوه برخورد با آن
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 33 اسلاید
تصویر پیش نمایش: