پاورپوینت حسادت در کودک و دلایل آن
پاورپوینت حسادت در کودک و دلایل آن در 52 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که افرادی که تمایل دارند رفتار کودکان را بهتر بشناسند از آن استفاده کنند این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید
بخشی از متن:
انواع حسادت در کودکان
1- حسادت به مال دیگران
حسادت به دارایی دیگران معمولاً یکی از اولین انواع حسادت در کودکان است. کودک نوپا گاهی به دزدیدن اسباببازی همبازیاش فکر میکند.خوشبختانه بعد از اینکه که کودک در مدرسه ثبت نام میشود و شروع به درک هنجارهای اجتماعی میکند، معمولاً چیزی که از همبازیهایش بخواهد را نمیدزدد.اما این باعث نمیشود که او برای وسایلی که بچههای دیگر دارند، دق نکند.
وقتی حسادت مادی بهوجود میآید، به فرزندان خود کمک کنید تا درک کنند که خانوادههای مختلف استانداردهای مختلفی برای زندگی دارند و الویتهای مالی برای هر خانوادهای متغیر است.سعی کنید دیدگاه گستردهتری در آنها بوجود آورید تا نسبت به آنچه که دارند، سپاسگزار باشند. همچنین سعی کنید که تمرکز او را از مسائل مادی به سمت مسائل غیرمادی که در خانواده شما در دسترس است متمرکز کنید.
2- حسادت در مدرسه
وقتی کودک به مهارتهای تحصیلی یا ورزشی همسالان خود حسادت میکند، این حسادت بر روی عملکردش تأثیر میگذارد.«چه فایدهای داره واسه امتحان این همه تلاش کنم وقتی که در هر صورت مولی بیشترین نمره رو میاره؟»«چرا تو تیم بسکتبال شرکت کنم وقتی کاملاً مشخصه که بِرد بازیکن ستاره هست؟»حسادت نسبت به مهارتهای دیگری باعث میشود کودک شما نسبت به ویژگیهای منحصربهفرد خود احساس نالایقی و بیارزشی کند.
در این شرایط وظیفه شماست که استعدادهای شخصیاش را به او نشان دهید و مسئولیتپذیری در قبال تلاشهایش را تقویت کنید.به کودک اجازه دهید حسادتش را بروز دهد سپس به خصوصیات شخصی مثبت او اشاره کنید.اگر فرزند شما در تیم فوتبال تمام تلاش خود را می کند اما عملکرد او به صورت فردی و جداگانه خوب است، به این نکته اشاره کنید که «بله مولی در فوتبال مهارت داره اما تو خیلی در ژیمناستیک پیشرفت کردی و من واقعا بهت افتخار میکنم.»
سن حسادت در کودکان
1- حسادت در نوزادان
در نوزاد حسادت برابر با غریزهی بقا است. نوزادان نیاز دارند که تمرکز والدین را به خود معطوف کنند چون برای زنده ماندن به آنها وابسته هستند و پاسخ سریع شما به نوبهی خود امنیت را به آنها منتقل میکند.
بنابراین همیشه به گریههای نوزاد توجه کنید. و حتی هنگامی که توجه کامل شما جای دیگری است، او را در آغوش بگیرید و تکان دهید. این عمل شما پیام اصلی را میرساند که «میدانم ناراحتی عزیزم و من پیش تو هستم.»والدینی که توجه زیادی به نوزاد میکنند، نوع ویژهای از حسادت را در کودکان دیگر خود تقویت میکنند که باعث ایجاد رقابت بین آنها میشود.با نوزاد درباره خواهر یا برادر بزرگترش صحبت کنید. او به صدا، لمس و نگاه شما احتیاج دارد. در حالی که محتوای کلام شما برای خواهر یا برادر بزرگتر بسیار مهم است.
2- حسادت در کودکان نوپا
همانند نوزادان، حسادت در کودکان نوپا نشاندهندهی اضطراب جدایی است.هنگامی که کودک نوپا شروع به تمرین برای راه رفتن میکند، مرتب برمیگردد و چک میکند که آیا شما آنجا هستید یا نه. بنابراین پاسخ شما اهمیت دارد.با افزایش سن و توانایی درک کلمات، با او تمرین صبر کردن را انجام دهید. مانند: «صداتو میشنوم اما باید صبر کنی تا من به خواهرت کمک کنم.»اشکالی ندارد که کودک دو یا سه ساله شما کمی احساس درماندگی کند. در عوض او یاد میگیرد که احساسات ناخوشایند خود را کنترل کند. تنها کاری که شما نباید انجام دهید
فهرست:
انواع حسادت در کودکان
سن حسادت در کودکان
پیامد حسادت در کودکان چیست؟
دلایل حسادت در کودکان چیست؟
نشانههای حسادت در کودکان چیست؟
خطرات حسادت در کودکان
حسادت فرزندان به یکدیگر
چگونه با حسادت کودکان برخورد کنیم؟
درمان حسادت کودکان
عنوان: پاورپوینت حسادت در کودک و دلایل آن
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 52 اسلاید
تصویر پیش نمایش: