پاورپوینت تئوری های اقتصادی کلاسیک و نئوکلاسیک
پاورپوینت تئوری های اقتصادی کلاسیک و نئوکلاسیک در 67 اسلاید در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن:
تعریف علم اقتصاد
علم اقتصاد شاخهای از علوم اجتماعی است که به تحلیل تولید، توزیع و مصرف کالاها و خدمات میپردازد به طور کلی کانون توجه دانش اقتصاد بر این است که عوامل اقتصادی چگونه رفتار و تعامل میکنند و اقتصادهای مختلف چگونه کار میکنند.علم اقتصاد علم تخصیص بهینه منابع محدود به نیازهای نامحدود است. در این راستا، یک تقسیمبندی اولیه کتابهای پایهای اقتصاد، ۱.اقتصاد خرد در برابر ۲.اقتصاد کلان است.
موضوع علم اقتصاد
موضوع اقتصاد عبارت است از: ثروت (کالاها، خدمات و منابع) از حیث چگونگی تولید، توزیع و مصرف آن. مقصود از «ثروت» جنبه مالی و ارزش کالاها و خدمات است، نه جنبه عینیت اموال؛ بنابراین ثروت از نظر ارزشمند بودن و مالیت موضوع اقتصاد است. ثروت، از حیث چگونگی رشد، توزیع و به مصرف رساندن آن موضوع اقتصاد است، نه از حیث به این شخص یا آن شخص نسبت دادن.
هدف و اهمیت علم اقتصاد
به تحلیل تولید، توزیع و مصرف کالاها و خدمات میپردازد به طور کلی کانون توجه دانش اقتصاد بر این است که عوامل اقتصادی چگونه رفتار و تعامل میکنند و اقتصادهای مختلف چگونه کار میکنند. علم اقتصاد علم تخصیص بهینه منابع محدود به نیازهای نامحدود است.
تاریخچه علم اقتصاد
اقتصاد سیاسی نام سنتی این رشتهاست که آنتوان دو مونکرتین نخستبار آن را عنوان کتاب خود ساخت. این سنت تا قرن نوزدهم ادامه یافت، چنانکه جان استوارت میل کتابش را تحت عنوان «مبانی اقتصاد سیاسی» و دیوید ریکاردو تحت عنوان «اصول اقتصاد سیاسی و مالیت ستانی» نوشت. حتی مارکس که موضعی تهاجمی (در نقد اقتصاد سیاسی) نسبت به علم اقتصاد داشت کتابش را «مقدمهای بر نقد اقتصاد سیاسی» نام نهاد.
اما اقتصاددانان در اواخر قرن نوزدهم واژه «اقتصاد» (به انگلیسی: economics) را به عنوان فرم کوتاهتر «علوم اقتصادی» (به انگلیسی: economic science) پیشنهاد کردند تا از دلالت ضمنی این واژه بر منافع سیاسی محدود جلوگیری کرده باشند و همچنین به این واژه صورتی مشابه واژگان دیگر علوم مانند «ریاضیات» (به انگلیسی: mathematics)، «اخلاق» (به انگلیسی: ethics) و مانند آنها ببخشند. واژه فارسی اقتصاد نیز بنابرآنچه در فرهنگ نامه معین آمده عبارت است از میان روی و جلوگیری از اسراف است
فهرست:
تعریف علم اقتصاد
موضوع علم اقتصاد
هدف و اهمیت علم اقتصاد
شاخه های علم اقتصاد
تاریخچه علم اقتصاد
مروری کلی بر مکاتب اقتصادی از آغاز
مکتب مرکانتالیسم
مکتب فیزیوکراسی
مکتب کلاسیک
مکتب مارکسیسم
مکتب نئو کلاسیک
مکتب کینزی
مکتب کلاسیک نظام اقتصادی
مهمترین اصول و عقاید اصلی کلاسیک ها
پایه های نظری مکتب کلاسیک
اقتصاددانان کلاسیک
منتقدین مکتب کلاسیک
انتقادات جدی جان مینارد کینز
تفسیر سرافا از ریکاردو
تفسیر تعادل عمومی از ریکاردو
ریکاردو در مقابل اسمیت
نگاهی به الگوی غلات
اقتصاد کلاسیک به عنوان نظریه تعادل عمومی
مکتب نئو کلاسیک
تعریف سازمان ازنظرنئوکلاسیک ها
مطالعات هاثورن
مفروضات تئوری نئوکلاسیک ها
اصول نئوکلاسیک ها
کلاسیکها و نئوکلاسیکها
نهائیون (مارژینالیستها) و نئوکلاسیکها
مهمترین آرا و عقاید مکتب نئوکلاسیک
توسعه مکتب نئوکلاسیک
نقد اقتصاد نئوکلاسیک
عنوان: پاورپوینت تئوری های اقتصادی کلاسیک و نئوکلاسیک
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 67 اسلاید
تصویر پیش نمایش: