پارپوینت کاشت داشت برداشت پنبه

پارپوینت کاشت داشت برداشت پنبه

دسته بندی:

قیمت: 29000 تومان

تعداد نمایش: 43 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 11 ژوئن 2024

به روز رسانی در: 11 ژوئن 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

پاورپوینت کاشت داشت برداشت پنبه

پاورپوینت کاشت داشت برداشت پنبه در 32 اسلاید و در بهار 1403 تهیه شده که برای دانشجویان کشاورزی و همچنین علاقمندان به علوم کشاورزی مفید است. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت را همراه با فهرست مطالب آن قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را مشاهده می کنید و با خرید این پاورپوینت می توانید به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید. ضمنا این پاورپوینت قابل ویرایش می باشد.

بخشی از متن:

اهمیت کاشت پنبه

پنبه از گیاهان زراعی پر طرفداری است که از آن در صنعت نساجی استفاده زیادی می شود. الیاف مورد نیاز در 21% از صنایع پوشاک جهان توسط پنبه تامین شده و کشورهایی نظیر هند، چین، آمریکا، پاکستان، ازبکستان، ترکیه و استرالیا از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول هستند. بر طبق گزارش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در سال 98، سطح زیر کشت پنبه در ایران حدود 80 تا 82 هزار هکتار است. در این مطلب همراه آرمان بذر سپاهان باشید.

استان ‌های فارس، گلستان، خراسان و اردبیل، مهم‌ ترین تولید کنندگان پنبه آبی و استان‌ های گلستان، مازندران و خراسان مهم‌ ترین تولیدکنندگان پنبه دیم در کشور به شمار می‌آیند. مطابق با آمار، نمودار مساحت زمین ‌های زیر کشت پنبه در بازه زمانی شصت ساله تغییر چندانی نکرده ‌اند، اما میزان محصول برداشتی از آن ها در همین بازه زمانی دارای نرخ افزایشی بوده است که نشان ‌دهنده پاسخ مثبت این محصول نسبت به روش‌های آبیاری نوین می ‌باشد. بذر پنبه بعد از سویا و آفتابگردان، سومین بذر روغنی است.

ازین لحاظ کاشت پنبه علاوه بر تامین الیاف، جهت تولید روغن نیز هست. همچنین  از پنبه می توان در تغذیه دام به عنوان علوفه استفاده کرد چرا که درصد پروتئین پنبه بسیار زیاد است. کاشت پنبه و فرایند تبدیل آن به محصولات مصرفی می تواند چرخ صنعت را نیز پر رونق کند و کارخانه های مختلفی مانند کارخانه نساجی، پنبه پاک کنی، روغن کشی، قالی بافی، ریسندگی، مبلمان سازی، پشم مصنوعی، بافندگی، تولید طناب، تهیه صابون، تهیه فیلم عکاسی، لاستیک سازی و … به نوعی به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر هستند. این حجم زیاد صنایع باعث اشتغال زایی زیادی در سراسر کشور می شود و حدودا دو میلیون نفر به شکل مستقیم با این صنعت درگیر هستند و از این طریق کسب درامد و گذران زندگی می کنند.

بذر پنبه

باید به این نکته توجه داشته باشید که پنبه، الیاف بذر-موی چندین گونه از گیاهان از جنس Gossypium، متعلق به خانواده هیبیسکوس یا خطمی (Malvaceae). پنبه، یکی از محصولات کشاورزی پیشرو در جهان، به وفور تولید می شود و از نظر اقتصادی تولید می شود و محصولات پنبه ای را نسبتاً ارزان می کند. این الیاف را می توان به طیف گسترده ای از پارچه ها از پارچه های سبک وزن و توری گرفته تا پارچه های بادبانی سنگین و مخمل های ضخیم تبدیل کرد که برای انواع پوشاک، اثاثیه منزل و مصارف صنعتی مناسب است. پارچه های نخی می توانند بسیار بادوام و در برابر سایش مقاوم باشند.

پنبه رنگ های زیادی را می پذیرد، معمولاً قابل شستشو است و می توان آن را در دمای نسبتاً بالا اتو کرد. پوشیدن آن راحت است زیرا رطوبت را به سرعت جذب و آزاد می کند. هنگامی که گرما مورد نظر باشد، می توان آن را چرت زد، فرآیندی که به پارچه سطحی پرزدار می دهد. فرآیندهای تکمیلی مختلفی برای مقاوم کردن پنبه در برابر لکه، آب و کپک ایجاد شده است. برای افزایش مقاومت در برابر چروک شدن، در نتیجه کاهش یا حذف نیاز به اتو؛ و کاهش انقباض در شستشو به بیش از ۱ درصد. پنبه نبافته که از ادغام یا چسباندن الیاف به یکدیگر تهیه می شود، برای ساخت محصولات یکبار مصرف به عنوان حوله، پارچه های پولیش، کیسه های چای، رومیزی، بانداژ، و یونیفرم ها و …

فهرست:

اهمیت کاشت پنبه

بذر پنبه

روش های کاشت

کاشت دستپاش

کاشت ماشینی

ارقام متنوع پنبه

دمای مورد نیاز برای کاشت پنبه

خاک مورد نیاز برای کاشت پنبه

روش آبیاری مزارع پنبه

آماده سازی زمین برای کاشت پنبه

عمق مناسب بذر برای کاشت پنبه

افات پنبه

کود دهی به پنبه

برداشت

ماشین الات برداشت پنبه

کار پنبه

عنوان: پاورپوینت کاشت داشت برداشت پنبه

فرمت: pptx

تعداد صفحات : 32 اسلاید

پیش نمایش اسلایدها:

پاورپوینت کاشت داشت برداشت  پنبه

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

پاسخ دهید