پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا

پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا

دسته بندی:

قیمت: 39000 تومان

تعداد نمایش: 35 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 4 آگوست 2024

به روز رسانی در: 4 آگوست 2024

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا

پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا در 67 اسلاید در تابستان 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته اقتصاد مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید

بخشی از متن:

چارچوب برنامه ریزی تقاضا

برنامه ریزی تقاضا یک فرآیند تجاری است که تقاضای آینده مشتریان را برای محصولات یا خدمات یک شرکت پیش بینی می کند. این شامل تجزیه و تحلیل داده های تاریخی فروش، روند بازار و سایر عوامل مرتبط برای برآورد تقاضای احتمالی برای یک محصول در یک دوره مشخص است. هدف آن اطمینان از این است که یک شرکت محصولات مناسب را در مقادیر مناسب دارد.

این به شرکت ها کمک می کند تا از انباشت بیش از حد یا کمبود سهام جلوگیری کنند که می تواند منجر به از دست دادن فروش و افزایش هزینه شود. بنابراین، یک جزء حیاتی از مدیریت زنجیره تامین است و اغلب با برنامه ریزی تولید، مدیریت موجودی و سایر فرآیندهای مرتبط ادغام می شود.

به طور خلاصه:

1- برنامه ریزی تقاضا یکی از جنبه های حیاتی مدیریت زنجیره تامین است، زیرا به شرکت ها کمک می کند تا اطمینان حاصل کنند که منابع و قابلیت های کافی برای پاسخگویی به تقاضای مشتری دارند.

2- فرآیند آن شامل تجزیه و تحلیل داده‌های تقاضای تاریخی و فعلی برای پیش‌بینی تقاضای آینده و توسعه و اجرای استراتژی‌هایی برای پاسخگویی به این تقاضا است.

پیش بینی تقاضا

تعریف:

پیش‌بینی تقاضا، هنر برآورد میزان کالایی است که مشتریان در یک بازه زمانی مشخص، خواهان خرید آن هستند. این فرایند، دریچه‌ای به سوی آینده می‌گشاید و به صاحبان کسب‌وکار امکان می‌دهد تا با دیدی روشن‌تر، برنامه‌ریزی دقیق‌تر و تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر، مسیر پیشرفت را هموارتر کنند.

هدف:

هدف از پیش‌بینی تقاضا، دستیابی به درکی عمیق از نیازهای آتی بازار و بهینه‌سازی فرآیندهای مختلف کسب‌وکار است. این اطلاعات، نقشی حیاتی در موارد زیر ایفا می‌کند:

1- مدیریت زنجیره تامین: پیش‌بینی دقیق تقاضا، به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با مدیریت صحیح موجودی کالا، از کمبود یا مازاد آن جلوگیری کرده و هزینه‌های مرتبط را بهینه‌سازی کنند.

2- برنامه‌ریزی تولید: با پیش‌بینی تقاضا، می‌توان برنامه‌ریزی دقیقی برای تولید محصولات در سطوح مختلف انجام داد و از اتلاف منابع و بروز ناکارآمدی جلوگیری کرد.

محاسبه موجودی اطمینان

موجودی اطمینان یا ذخیره احتیاطی در واقع موجودی اضافه کسب‌وکارها است. هر کسب‌وکاری هنگام تامین محصول علاوه‌بر نیاز حقیقی، برای موارد خاص موجودی اضطرار هم در انبار دارد تا بتواند در هر شرایطی نیاز مصرف‌کننده را تامین کنند و در محدودیت این موجودی را برای خرید به بازار تزریق کند. به این ترتیب یک کسب‌وکار موظف است بر‌اساس وضعیت فروشش، برای آینده هم پیش‌بینی داشته و با مدیریت هزینه‌ها و مقدار موجودی، انبارش را هم برای این شرایط خاص پر نگه دارد؛

در غیر این صورت تامین تقاضای بازار با تاخیر و کندی مواجه می‎شود. علاوه‌بر این موارد موجودی اطمینان برای حفظ سطح موجودی هم لازم است و با فرمولی بسیار ساده محاسبه می‎شود تا در مواردی که تقاضا از نیاز پیش‌بینی‌شده بیشتر شد، مشکل خاصی پیش نیاید. برای محاسبه این موجودی اطمینان که همراه با حداقل هزینه و ضرر و زیان احتمالی باشد و در عین حال در شرایط خاص هم بتواند نیاز بازار و مشتری را تامین کند، باید بر‌اساس فرمولی ساده مقدار مورد‌نیاز را محاسبه کنید. این محاسبه موجودی بر‌اساس سه روش اصلی محاسبه موجودی اطمینان، محاسبه بر‌اساس زمان و فرمول کلی به دست می‌آید

که در ادامه هر سه روش را با جزئیات کامل توضیح دادیم.

1- موجودی اطمینان ثابت

در محاسبه موجودی اطمینان ثابت، برنامه‌ریزان تولید بدون استفاده از فرمول خاصی و فقط برای شرایط خاص موجودی اطمینان را برای بیشترین نیاز روزانه نگهداری می‌کنند؛ که این مقدار، مگر در شرایط خاص تغییر نکرده و همیشه ثابت است. تغییر در میزان این موجودی به نظر خود برنامه‌ریزان و سیاست‌های مجموعه بستگی دارد.

2- محاسبه موجودی اطمینان بر‌اساس زمان

محاسبه موجودی بر‌اساس زمان، محاسبه سطح ذخیره مورد‌نیاز یک کسب‌وکار در بازه زمانی خاص و بر‌اساس پیش‌بینی‌های تقاضای آینده برای هر محصول در بازار است.

فهرست:

چارچوب برنامه ریزی تقاضا

پیش بینی تقاضا

شبیه سازی/ آنالیز What-if

محاسبه موجودی اطمینان

موجودی اطمینان(SS) چیست؟

لازمه فرآیند برنامه ریزی تقاضا

تکنیک های پیش بینی آماری

الگوهای سری های زمانی

تکنیکهای تحلیل سری های زمانی

تکنیک مدلهای علیتی(سببی)

انواع روش های پیش بینی

دخیل کردن عوامل قضاوتی

روش های یکپارچه سازی

عنوان: پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا

فرمت: pptx

تعداد صفحات: 67 اسلاید

تصویر پیش نمایش:

پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا

پاسخ دهید