پاورپوینت در مورد تاریخ ادبیات 1
پاورپوینت تاریخ ادبیات 1 شامل 166 اسلاید زیبا هستش، با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد که به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان رشته ادبیات کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید.
بخشی از متن پاورپوینت :
معرفی و راهنمایی کلی طرح درس تاریخ ادبیات (1) و جایگاه آن در میان درسهای دیگر:
هدف کلی این درس آشنایی با ادبیات و تاریخ آن از زمان پیدایش آثار مربوط به آن تا قرن چهارم هجری است. موضوع اصلی این درس تعریف و هدف ادبیات و تاریخ پیدایش آن و بررسی انواع متون ادبی هر دوره تاریخی و پیدا کردن قانون حاکم بر چگونگی پیدایش و تحول آثار ادب فارسی. ادب به همه افعال پسندیدهای گفته میشود که از نفس صادر میگردد و فرق آن با اخلاق در این است که اخلاق، هم به افعال پسندیده و هم به افعال ناپسند اطلاق میگردد.
از دیرباز فنون مربوط به ادب را فنون ادبیه یا علوم ادبیه گفتهاند و مجموع فنون ادبیه را ادبیات نام دادهاند. قدما در تعداد فنون ادبی اختلاف دارند. بعضی آن را هشت فن و برخی بیشتر دانستهاند. ادبیات در اصل جمع ادبیه است. با حذف موصوف آن (فنون یا علوم)، ولی عادتاً در فارسی آن را جمع ادب به کار بردهاند. ادیب در آن روزگار به کسانی گفته میشد که از همه دانشهای ادبی یا بیشتر آنها کمابیش آگاهی داشت.
به تعبیر عام ادبیات معنای وسیعی دارد و بسیاری از آثار علمی و فکری را شامل میشود. اما به تعبیر خاص، ادبیات به معانی گوناگون به کار میرود. اثر ادبی سخنی است که اندیشه و احساس و تجربه گوینده یا نویسنده را آمیخته با تخیّل هنرمندانه بیان کند. وسیله آفرینش اثر ادبی کلمهها و جملهها، یعنی زبان است. شاعر یا نویسنده هنگامی میتواند اثری ادبی بیافریند که خود شادیها، رنجها، آرزوها، ناکامیها و فراز و نشیبهای زندگی را آزموده باشد. به همین سبب اثر ادبی در ظاهر بیانگر عاطفه، اندیشه و تجربه یک نویسنده یا شاعر است. تاریخ ادبیات، تنها تاریخ شاعران و نویسندگان نیست. با تحقیق در ادبیات ملتی، میتوان پی برد که آن ملت چگونه میزیسته است، به حیات چگونه نگریسته است و احساس آن ملت چگونه بوده است. تاریخ ادبیات آینه تمام نمای حیات ملی و معنوی ملتهاست.
پیش نمایش بخشی از صفحات پاورپوینت