پاورپوینت آشنایی با سنگ مرمریت
پاورپوینت آشنایی با سنگ مرمریت شامل 25 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مختصری از متن
مقدمه
سنگ مرمریت نمونه ای از سنگ های محبوب ساختمانی در میان خریداران شناخته می شود. استفاده از این سنگ بیش تر در فضای سربسته صورت می گیرد.
از آن جایی که تغییرات آب و هوایی می تواند بر مقاومت و شکل ظاهری این سنگ تاثیر بگذارد، بهتر است در نمای بیرونی مورد استفاده قرار نگیرد.
برای مثال ایجاد شکستگی، ترک خوردگی، تغییر رنگ و رنگ پریدگی از جمله تاثیرات سوء قرار گرفتن این سنگ در نمای بیرونی می باشد.
آن چه که در ادامه این مطلب به بیان آن خواهیم پرداخت، توضیحات تکمیلی در مورد سنگ مرمریت می باشد.
مشخصات سنگ مرمریت
سنگ مرمریت از جمله سنگ هایی است که مقاومت زیادی در برابر حرارت از خود نشان می دهد. این سنگ در برابر اسید آسیب پذیر بوده و در صورت مجاورت با تغییرات آب و هوایی دچار تغییر در شکل ظاهری می شود.
این سنگ وزنی در حدود 2560 کیلوگرم بر متر مربع دارد و مقاومت فشاری و پایایی آن از سنگ تراورتن بالاتر و از سنگ گرانیت پایین تر می باشد.
از آن جایی که سنگ مرمریت خاصیت آهکی دارد، جذب آب در آن بسیار بالا می باشد و به همین خاطر استفاده از آن در مکان هایی مانند حمام اکیدا توصیه نمی شود.
بسیاری از افراد بر این باورند سنگ مرمر و سنگ مرمریت با یکدیگر شباهت دارند. ولی این تصور کاملا غلط بوده و این سنگ ها با یکدیگر متفاوت می باشند. برای افزایش مقاومت سنگ های مرمریت از چسب و رزین یا اپوکسی در پشت سنگ استفاده می شود.
به طور کلی می توان گفت سنگ های مرمریت از مقاومت چندان بالایی برخودار نمی باشند، از این رو بهتر است در مکان های پر رفت و آمد از این سنگ استفاده نشود، چرا که به مرور زمان دچار فرسودگی می شود.
با این حال این سنگ نمونه ای از بهترین و زیباترین سنگ هایی است که می توان در فضای داخلی مورد استفاده قرار داد. هرچه سنگ های مرمریت از تراکم بالاتری برخوردار باشند، مرغوبیت بیش تری داشته و از دوام بیش تری نیز برخوردار می باشند.
از جمله ویژگی هایی که باعث متمایز شدن این سنگ با سایر سنگ ها شده است، قابلیت ساب پذیری سنگ های مرمریت می باشد. از این سنگ می توان به عنوان کفپوش و دیوارپوش استفاده کرد.
سنگ مرمریت نوعی سنگ آهکی رسوبی می باشد. این درحالی است که سنگ مرمر نوعی سنگ آهک حاصل از دگرگونی است.
سنگ های مرمریت بر اساس میزان دگرگونی صورت گرفته بر روی آن ها به سه دسته سنگ کریستال، ابری و چینی تقسیم بندی می شوند. این سنگ بر اساس شکل ظاهری رنگ های متفاوتی دارد و از این رو می تواند سلیقه های مختلف را پاسخگو باشد.
نمونه خالص این سنگ از رنگ سفید و درخشانی برخوردار می باشد. نمونه هایی از این سنگ که رنگ خاکستری و سیاه دارند از مواد کربن دار ساخته شده اند. انواع سبز رنگ سنگ مرمریت به واسطه وجود کلریت و سیلیکات های متفاوت ایجاد شده اند.
برخی از سنگ های مرمریت رنگ های صورتی و قرمز دارند که این رنگ از وجود ذرات بسیار ریز پراکنده هموتیت ایجاد شده است. نمونه های زرد و کرم رنگ این گونه سنگ ها نیز به واسطه وجود لیمونیت می باشد.
برای مثال سنگ مرمریت سبزوار و کاشمر دارای زمینه رنگ سفید، سنگ مرمریت پرشین سیلک یا سیلک امپرادور دارای زمینه رنگ طوسی، سنگ مرمریت مهکام دارای رنگ قهوه ای، سنگ مرمریت بوانات، انارک و بجستان دارای زمینه رنگی قرمز و سنگ مرمریت دهبید شایان و نمین دارای زمینه رنگی کرم می باشند.
این سنگ نسبت به تراورتن دارای خلل کم تری می باشد. قبل از فرآوری سنگ های مرمریت، خطوط آهکی برحسته ای بر روی آن ها وجود دارد که بعد از فرآوری کردن آن این خطوط غیر قابل لمس می شوند.
در گذشته از بتونه برای پر کردن این خلل و فرج ها استفاده می شده است. اما امروزه از رزین برای انجام این کار استفاده می شود. سنگ مرمریت نمونه ای از انواع سنگ ساختمانی بوده و در دسته سنگ های آهکی دگرگون شده قرار می گیرد.
پایه تشکیل این سنگ دگرگون شده کربنات کلسیم بوده و از کلسیت، دولومیت و کریستال تشکیل شده است. سنگ مرمریت جلای بسیار خوبی داشته و امکان صیقل زدن آن نیز وجود دارد.
این سنگ بر اساس مقدار کربنات منیزیم موجود در آن با نام های مرمریت دولومیتی، کلسیتی دولومیتی، منیزیتی و کلسیتی شناخته می شود.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
مشخصات سنگ مرمریت
انواع سنگ مرمریت
بهترین سنگ مرمریت
قیمت سنگ مرمریت
عنوان : پاورپوینت آشنایی با سنگ مرمریت
فرمت : pptx
تعداد صفحات : 25
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت