پاورپوینت مدیریت چابک در 37 اسلاید در پاییز 1403 تهیه شده که برای دانشجویان رشته مدیریت مفید است. این پاورپوینت به راحتی قابل ویرایش است و در ادامه بخشی از محتوای آن را برای شما قرار داده ایم و پس از آن نیز فهرست محتوای پاورپوینت و همچنین تصویری از پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت را نیز قرار داده ایم و در صورتی که مایل باشید می توانید این پاورپوینت را خریداری نموده و به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید
بخشی از متن:
مدیریت پروژه چابک چیست؟
مدیریت پروژه چابک یا اجایل (Agile Project Management – APM)، یک رویکرد تکراری برای مدیریت پروژه است که روی تقسیم و تجزیه پروژههای بزرگ به وظایف (Task) قابل کنترل و کوچکتر تمرکز دارد؛ پروژههایی که با تکرارهای کوتاه در طول چرخه عمر پروژه تکمیل میشوند. Agile برای تمرکز بر بهبود مستمر در توسعه محصول یا خدمات، از چرخههای توسعه کوتاه به نام اسپرینت (Sprint) استفاده میکند.
تطبیق پذیری؛ یعنی توانایی تغییر دادن یا تغییر کردن، متناسب با شرایط جدید و توانایی انطباق سریع و کارآمد با تغییرات، یک مهارت حیاتی برای رهبران است. این موضوع برابر با هنر انعطافپذیری تحت تأثیر تغییر سریع شرایط خارجی است. رهبر چابک بودن به معنای انعطافپذیری، پاسخگویی در برابر تغییرات و تمایل به یادگیری و اتخاذ راههای جدید است
که منجر به بقای موثر و موفقیت در فضای رقابتی تجارت مدرن میشود. افرادی که از نظر سازگاری و توانایی چابکی امتیاز بالایی کسب میکنند، میتوانند با تغییر کردن مقابله مثبتتری داشته باشند و میتوانند رویکرد خود را برای تغییر نیازها تطبیق داده و اولویتهای خود را تغییر دهند.
مدیریت چابک همانطور که از نامش پیداست، به تیمها این امکان را میدهد که برای تغییر سریع جهت و تمرکز پروژه، از تجهیزات بهتری برخوردار شوند. شرکتهای نرمافزاری و آژانسهای بازاریابی، بیش از هر کسبوکار دیگری از تمایل ذینفعان پروژه به تغییر پروژه، آگاه هستند.
بخشهای اصلی مدیریت پروژه چابک
هر پروژهای که به روش چابک مدیریت میشود دارای پنج جزء کلیدی است. این اجزاء در قسمتهای مختلف پروژه بررسی و بهکار گرفته میشوند که در ادامه با آنها آشنا میشوید:
۱- داستانهای کاربر (User stories)
به زبان ساده، داستان کاربر تعریف سطح بالایی از درخواست کار است که شامل اطلاعات کافی برای این است که تیم بتواند برآورد معقولی از تلاش مورد نیاز برای انجام درخواست، ارائه دهد. این توضیح کوتاه و ساده از دیدگاه کاربر نوشته شده است و بر تشریح خواستههای مشتری شما (اهدافشان) و دلیل آن متمرکز است.
۲- اسپرینت (Sprints)
Sprint در لغت به معنی «دوی سرعت» است؛ اما در مدیریت چابک، اسپرینت یک تکرار کوتاه از کار است که معمولاً بین یک تا سه هفته، در زمانی که تیمها روی وظایف تعیین شده در جلسه برنامهریزی اسپرینت کار میکنند، تکمیل میشود. ایده این است که همزمان با پیشروی پروژه، این اسپرینتها را به طور مداوم تکرار کنید تا محصول شما آماده شود. پس از اتمام هر اسپرینت، شما محصول را مرور میکنید تا ببینید چه چیزهایی کار میکنند و چه چیزهایی کار نمیکنند، تنظیمات مورد نیاز را انجام میدهید و دوباره یک اسپرینت دیگر را برای بهبود محصول یا خدمات خود شروع میکنید.
مزایای مدیریت پروژه چابک چیست؟
1- کیفیت بهتر محصول
متدهای چابک دارای تضمینی برای اطمینان از بالاترین حد کیفیت محصولات را دارند که توسط عومل زیر ایجاد میشود:
2- اتخاذ رویکردی پیشگیرانه نسبت به کیفیت، برای جلوگیری از مشکلات محصول
3- استفاده از مزیتهای تکنولوژی، طراحی خوب و توسعه پایدار در پروژهها
4- تعیین و شرح دقیق به موقع الزامات و نیازمندیهای پروژه، به طوری که اطلاعات موجود درباره ویژگیهای محصول، تا حد ممکن مرتبط باشد.
5- آزمایش روزانه در فرآیند توسعه که به تیم توسعه، امکان حل مسائل تازه را میدهد.
و…….
فهرست:
مدیریت پروژه چابک چیست؟
چه کسانی از مدیریت پروژه چابک استفاده میکنند؟
بخشهای اصلی مدیریت پروژه چابک
مزایای مدیریت پروژه چابک چیست؟
5 ستون مدیریت چابک
مراحل مدیریت چابک چیست؟
ارزش ها و اصول مدیریت چابک
روشهای مدیریت چابک
12 اصل مدیریت پروژه چابک
عنوان: پاورپوینت مدیریت چابک
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 37 اسلاید
تصویر پیش نمایش: